Ο Αιμίλιος Χειλάκης ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Αιμίλιος Χειλάκης

Όλα όσα είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε τι εννοούσε στις τελευταίες του δηλώσεις στο «Αυτός και ο άλλος» σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Έγινε ντόρος μάλλον γιατί παρερμηνεύτηκε κάτι. Όταν κάποιος έχει υπάρξει φίλος σου, αυτό δεν αλλάζει. Αν ένας άνθρωπος έχει παραβατική συμπεριφορά πρέπει να καταλάβεις για ποιο λόγο έχει συμβεί. Όταν αποδειχτεί η παραβατική συμπεριφορά του Δημήτρη, θέλω να πάω στη φυλακή να τον κοιτάξω στα μάτια», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης συνέχισε: «Ούτως ή άλλως τους ανθρώπους δεν τους αφήνεις την ώρα που είναι κάτω, δεν τους χτυπάς την ώρα που είναι κάτω. Τους ακούς, τουλάχιστον. Χριστιανός δεν είμαι, αλλά το πλήθος των Ελλήνων Χριστιανοί είναι, για τη συγχώρεση μιλάμε. Πρέπει να ξέρουμε ότι το σύστημά μας είναι σωφρονιστικό, δεν είναι τιμωρητικό. Ας έχουμε μια αίσθηση ότι τα πράγματα θα δικαιωθούν τη στιγμή που πρέπει να δικαιωθούν».

«Τα θύματα θα δικαιωθούν τη στιγμή που πρέπει, οι θύτες θα τιμωρηθούν. Αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν γνωρίσαμε κάποιους ανθρώπους. Είναι άδικο για τους ανθρώπους, είναι άδικο για εμάς, για την ιστορία μας. Δεν μπορείς να ξεχνάς τα πράγματα που έχεις ζήσει», πρόσθεσε επίσης ο Αιμίλιος Χειλάκης.