Ο Αιμιλιάνο Μάρκου μετανιώνει για την Παρασκευή Κερασιώτη και δεν είναι ψέμα

Αιμιλιάνο Μάρκου

Ο παίκτης του GNTM, Αιμιλιάνο Μάρκου μετανιώνει για όσα αρνητικά έχει πει για την Παρασκευή Κερασιώτη.

Καλεσμένος Στη φωλιά των Κου Κου, ο Αιμιλιάνο Μάρκου από το GNTM φάνηκε μετανιωμένος για πολλά από όσα είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμα και για όσα είχε δηλώσει για την Παρασκευή Κερασιώτη.

«Τους άξιζε που τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία και τους άξιζε που ξαναμπήκαν στο σπίτι. Το γεγονός ότι το εκμεταλλεύτηκαν εγώ τους το δίνω και τους παραδέχομαι», είπε ο Αιμιλιάνο Μάρκου για τους παίκτες που επέστρεψαν στο παιχνίδι και συνέχισε:

«Και για την Παρασκευή το αισθάνομαι. Όσο και να μην το έλεγα στο παιχνίδι. Το έβλεπα στην τηλεόραση και λέω τι κόλλημα έχω φάει! Είναι πολύ ξεχωριστό μοντέλο η Παρασκευή, μπορεί να κάνει πολλά στο χώρο. Εν μέρει μετάνιωσα γι’ αυτά που είπα γιατί έτριβα τα μάτια μου με την Παρασκευή. Την έχω δει και της έχω πει μπράβο σου, σε παραδέχομαι. Όταν είναι να δώσω τα εύσημα σε κάποιον θα τα δώσω, πόσο μάλλον όταν τα αξίζει και η Παρασκευή τα αξίζει γιατί τα πήγε πολύ καλά στον διαγωνισμό, όσο και να μην ήθελα να το παραδεχτώ εκείνη τη στιγμή γιατί ένιωθα εγώ κάπως αδικημένος».

Ποιος να το πέριμενε…