Ο αδιαπραγμάτευτος όρος που έθεσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για να συνεχίσει στον ΣΚΑΙ

Τι ζήτησε να μπει στο συμβόλαιό του ο γνωστός ηθοποιός κα παρουσιαστής του “Στην υγειά μας ρε παιδιά”;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανανέωσε προχθές τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ και θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου για τα επόμενα δύο χρόνια. Σήμερα, λοιπόν, στο Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής έθεσε έναν αδιαπραγμάτευτο όρο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο όρος αυτός αναφέρει ότι η εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” θα προβάλλεται μόνο το Σάββατο και το κανάλι δεν θα μπορεί να του αλλάξει τη μέρα μετάδοσης.

«Έχουμε αέρα ανανέωσης στον ΣΚΑΙ που ξεκίνησε προχθές με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ανανέωσε για δύο χρόνια, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε έναν όρο που έχει βάλει πλέον στο συμβόλαιό του γιατί το πάθημα έγινε μάθημα. Η αλλαγή μέρας φέτος που του στοίχισε τηλεθεατές, νούμερα τηλεθέασης και πολλά άλλα πράγματα, αποφάσισε για να μην ξανασυμβεί το ίδιο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να βάλει τον όρο της ημέρας Σάββατο στο συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ. Άρα, λοιπόν, δεν έχουν περιθώρια να του αλλάξουν μέρα από εδώ και μπρος γιατί πλέον αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιό του ότι η μέρα προβολής της εκπομπής θα είναι το Σάββατο», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!