Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την ανακοίνωση χωρισμού από τη σύζυγό του

Αχιλλέας Μπέος

"Δεν έκανα μόνος γιορτές καθώς έχω 4 υπέροχα παιδιά από τον πρώτο μου γάμου, εγγόνια αλλά και καλούς φίλους".

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Βόλου, που έχει κάνει την πόλη προορισμό, αλλά και για τα προσωπικά του, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού με την δεύτερη σύζυγό του, από τον ίδιο.

“Δεν έκανα μόνος γιορτές καθώς έχω 4 υπέροχα παιδιά από τον πρώτο μου γάμου, εγγόνια αλλά και καλούς φίλους. Στο θέμα του χωρισμού δεν θα ήθελα να επεκταθώ καθώς υπάρχει ένα μικρό παιδί” είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος, που στη συνέχεια θυμήθηκε το πρώτο του διαζύγιο με τη γυναίκα που του χάρισε 4 παιδιά.

“Τότε έφυγε και με άφησε μόνο με μικρά παιδιά. Γι’ αυτά τα παιδιά ήμουν μάνα και πατέρας. Ποτέ δεν είπα κάτι εναντίον της, γιατί ήθελα να τη σέβονται. Γι’ αυτό τα παιδιά μου με έχουν εκεί που με έχουν. Ο κόσμος μπορεί να θεωρεί ότι είμαι σκληρός αλλά στην πραγματικότητα είμαι πολύ μαλακός και ευαίσθητος. Τότε ήμουν ιδιοκτήτης του Πανιωνίου και είχα ένα νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Βοσκόπουλος. Παρόλα αυτά κατάφερα να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά μου. Το ίδιο θα κάνω και με το παιδί από τον δεύτερο γάμο μου”.

Για την εικόνα του Βόλου τα φετινά Χριστούγεννα ο κύριος Μπέος είπε: “Είναι κάτι φαντασμαγορικό αυτό που έχουμε κάνει στο Βόλο. Τα έσοδα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Πολλοί από τους καλλιτέχνες που έρχονται δεν παίρνουν χρήματα. Είναι μεγάλη υπόθεση και για εκείνους να τραγουδάνε μπροστά σε 40.000 – 50.000 κόσμο.”