Ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός αιφνιδίασε τηλεφωνικά στον αέρα την Κατερίνα Καινούργιου

Καινούργιου

"Το τεστ DNA στρέφεται κατά όλης της οικογένειάς μου. Δεν θα τους επιτρέψω να φακελώσουν την οικογένειά μου για μελλοντική χρήση".

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της είχε το πρωινό της Πέμπτης (22/2) ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός από την Κόρινθο. Εφόσον πήρε την άδειά του, η παρουσιάστρια τον έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση δίπλα στο μικρόφωνό της, ώστε να ακουστούν τα λόγια του.

«Θα ήθελα να κάνω μία παρέμβαση για κάποια πράγματα που λέγονται. Τα παιδιά μου δεν ζούσαν σε λαγούμια αλλά σε ένα τροχόσπιτο με φωτοβολταϊκά για ρεύμα και με ιδιόκτητη πηγή στο κτήμα, με δύο τουαλέτες», διευκρίνισε ο 45χρονος Μανώλης στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Η σπηλιά έχω εξηγήσει ότι ήταν μία εκκλησία. Επειδή είμαι παλαιοημερολογίτης, έπρεπε να πάρω άδεια από τη Μητρόπολη για να τη χτίσω», πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Μία ακόμη διευκρίνιση που ήθελα να κάνω είναι ότι έπαιρνα 1.000 ευρώ, έχω κάνει πολλές δουλειές από μικρός και έχω πολλά ένσημα. Τα 1.000 ευρώ ήταν για να ζήσουνε 8 στόματα. Δεν έπαιρνα κανένα επίδομα», ανέφερε στη συνέχεια στην Κατερίνα Καινούργιου ο 45χρονος παλαιοχριστιανός.

«Το τεστ DNA στρέφεται κατά όλης της οικογένειάς μου. Δεν θα τους επιτρέψω να φακελώσουν την οικογένειά μου για μελλοντική χρήση. Ποιος άνθρωπος το δέχεται αυτό η αξιοπρέπειά του;», απάντησε σε ερώτηση της παρουσιάστριας.

«Θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον δικηγόρο μου. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα, ούτε ξέρω πού είναι τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή», είπε κλείνοντας την τηλεφωνική του παρέμβαση στην Κατερίνα Καινούργιου ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από την Κόρινθο.