Ο 16χρονος Κύπριος χορευτής στο Dance που άφησε την Φουρέιρα με το στόμα ανοιχτό!

Φουρέιρα

Δεν ψήφισαν καν οι κριτές του So you think you can dance! Του έδωσαν κατευθείαν το εισιτήριο για τα Bootcamp.

Ο 16χρονος μαθητής της Α’ Λυκείου Παρασκευάς Θεοδοσίου έχει όνειρο του να γίνει χορευτής και στη συνέχεια να ανοίξει σχολή. Η εμφάνιση του στο So you think you can dance απέσπασε μόνο θετικά σχόλια από τους κριτές.

[dfp_ads id=236982]

«Τι να πεις; Δεν μπορείς να είσαι 16 χρονών, να είσαι τόσο ντροπαλός, να μιλάς έτσι και να χορεύεις έτσι. Παιδιά τι άλλο θα δούμε; Έχω πάθει πλάκα. Είσαι πάρα πολύ καλός για 16 χρονών. Δεν έχω λόγια γιατί ήσουν υπερβολικά πολύ καλός» είπε η Ελένη Φουρέιρα που κατά τη διάρκεια της χορογραφίας του παρακολουθούσε με το στόμα ανοιχτό.

«Νομίζω ότι είναι από τους χορευτές με τις καλύτερες ποιότητες, σε αυτό το είδος, που έχουμε δει. Έχεις εξαιρετικές ποιότητες, πάρα πολύ ωραία κίνηση, ωραία χέρια, πόδια, πήδημα, όλα είναι καλά. Χορεύεις με τον τρόπο που μου αρέσει να χορεύουν οι χορευτές» επισήμανε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

«Είσαι ένα ολοκληρωμένος χορευτής, δεν σου λείπει απολύτως τίποτα. Όλο αυτό είχε μια ροή που μας πήρες μαζί σου. Έδειξες τέτοια σιγουριά όταν χόρευες που δεν έχει καμία σχέση με τη σιγουριά που έχεις όταν μιλάς» ανέφερε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Φυσικά, δεν χρειάστηκε καν να ψηφίσουν… Ο Παρασκευάς Θεοδοσίου πέρασε στην επόμενη φάση.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα του So you think you can dance!