Νύχτα Στάσου: Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος έκαναν πρεμιέρα

Νύχτα Στάσου

Έτσι μας καλωσόρισαν οι δυο καλλιτέχνες στην εκπομπή "Νύχτα Στάσου".

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθε για πρώτη φορά η νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ, «Νύχτα Στάσου» με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο στην παρουσίαση το βράδυ του Σαββάτου. Μάλιστα, οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνης θέλησαν να μας συστήσουν εν αρχή όλα όσα θα δούμε στο νέο αυτό τηλεοπτικό προϊόν.

Έτσι, η Μελίνα Ασλανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά με χαμόγελο τα εξής. «Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε στην πρεμιέρα της μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ1, «Νύχτα Στάσου» που αγαπάει το λαϊκό τραγούδι».

«Καλησπέρα και από μένα. Η παρέα της εκπομπής μας, δηλαδή η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Κώστας Μπαλαφούτης, η Μελίνα Ασλανίδου και εγώ, θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε γνωστές κάποιες ιστορίες για το λαϊκό τραγούδι προκειμένου να σας κάνουμε φίλους της εκπομπής μας και να είστε κάθε Σάββατο μαζί μας» πρόσθεσε ο Χρήστος Νικολούπουλος στην πρεμιέρα για την εκπομπή «Νύχτα Στάσου» στη δημόσια τηλεόραση.

«Απόψε, λοιπόν, θα σας ταξιδέψουμε στην δεκαετία του ’40 μέσα από ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στα τραγούδια της εποχής εκείνης» υπογράμμισε η Μελίνα Ασλανίδου για να ηχήσουν οι πρώτες νότες και να ερμηνεύσουν ο Γιάννης Διονυσίου και η Ασπασία Στρατηγού το κομμάτι «Μ’ έναν πικρό αναστεναγμό» του Βασίλη Τσιτάνη και να αρχίσει η πρώτη αυτή εκπομπή για τη «Νύχτα Στάσου».