Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η θέση μας σε αυτή την εκπομπή είναι πάρα πολύ δύσκολη…»

Ντορέττα Παπαδημητρίου
Σε αμηχανία η Ντορέττα στον αέρα του Survivor Πανόραμα...

Λίγο πριν ξεκινήσει το χθεσινό αγώνισμα του Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα άφησε τους πάντες άφωνους με την ανακοίνωση της. Η Ροδάνθη δεν θα αγωνιζόταν και έτσι η Κατερίνα Δαλάκα για το εξτρά ματσάρισμα επέλεξε να αγωνιστεί η ίδια, αλλά όχι απέναντι σε ένα κορίτσι, απέναντι στον πρώην συμπαίκτη της Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Survivor: Η απόφαση της Δαλάκα σόκαρε τους πάντες! Με το στόμα ανοικτό την κοιτούσαν…

«Από την αρχή ήταν σαν «όνειρο» μέσα στο Survivor, θα ήθελα να αγωνίζομαι και με αγόρια και έγινε σήμερα πραγματικότητα. Ήταν τέλειο! Υπάρχει ακόμα πιο έντονος συναγωνισμός όταν ξέρεις ότι αυτός που είναι δίπλα σου είναι πιο δυνατός από εσένα. Εμένα αυτό με εξιτάρει και με κάνει να τρελαίνομαι ακόμα περισσότερο. Δεν μπορώ να ξέρω αν απέναντι στον Νικόλα ή στον Ηλία θα έκανα κάποια νίκη. Ούτε ήξερα ότι θα κερδίσω τον Νάσο. Δεν υποτίμησα τον Νάσο και τον επέλεξα. Τον Νάσο τον επέλεξα γιατί ήμασταν συμπαίκτες», ανέφερε μετά τη νίκη της στο αγώνισμα η Κατερίνα Δαλάκα.

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα “κατάπιε” τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στο αγώνισμα!

Βλέποντας το απόσπασμα ξανά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν έκρυψε την αμηχανία της για το στιγμιότυπο: «Η θέση μας σε αυτή την εκπομπή είναι πάρα πολύ δύσκολη. Με την έννοια ότι πρέπει να προσπαθούμε να κρατάμε μια ισορροπία. Και υπάρχουν στιγμές μέσα στο παιχνίδι που σε κάνουν και νιώθεις αμήχανα σαν τηλεθεατής. Αυτή ήταν μία από αυτές τις στιγμές. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να εκφραστούμε, ακριβώς για αυτό το λόγο. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η Κατερίνα είναι μια πολύ δυνατή, ίσως η πιο δυνατή όχι μόνο από τις γυναίκες. Ο Νάσος είναι ένας παίκτης που αγωνιστικά δεν είναι ο πιο δυνατός παίκτης, αλλά είναι ένας άντρας και ήρθε η Κατερίνα και τον κέρδισε και μπράβο της και ανυπομονώ να τη δω να παίζει και με Ηλία και με Αγόρου.

[dfp_ads id=236982]

Η Κατερίνα που ξέρει πόσο δυνατή είναι, επέλεξε τώρα, αυτή τη χρονική στιγμή, να διαλέξει τον Νάσο. Στο αγωνιστικό κομμάτι της βγάζεις το καπέλο, της λες μπράβο, δεν το συζητώ, κέρδισες έναν άντρα, στο άλλο κομμάτι, είναι από τις φάσεις που σου δημιουργούν αμηχανία.

Υπάρχει και κάτι στην επιλογή του Νάσου, δεν είναι μόνο ότι είναι ο αδύναμος παίκτης. Είναι και ότι είναι και ο παίκτης που έχει φύγει και τους κάνει αίσθηση πως πανηγυρίζει και όλο αυτό που συζητούν τόσο καιρό οι υπόλοιποι παίκτες.

Για αυτό μιλάω για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αν έβγαινε η Κατερίνα και διάλεγε τον Γκότση, δεν θα είχες να πεις κουβέντα. Εδώ τώρα όμως, η χρονική στιγμή στην οποία γίνεται αυτή η επιλογή, δεν μπορεί να μην περάσει από το μυαλό σου ότι γίνεται για να αποδείξεις κάτι και για να τσιγκλίσεις λίγο τον άλλον. Για ποιο λόγο να πας να κάνεις μια τέτοια κίνηση η οποία ρίχνει λάδι στη φωτιά; Φέρνεις και σε δύσκολη θέση τον Νάσο, ο οποίος το χειρίστηκε αξιοπρεπέστατα.», ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!