Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα παρουσίαζε το πρωινό του Mega υπό προϋποθέσεις

«Έχουμε μιλήσει γενικά για το τι ωραία που θα ήταν να κάνουμε και άλλα πράγματα, αλλά όχι συγκεκριμένα για το πρωινό».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ένα πρόσωπο που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των τηλεοπτικών συζητήσεων τις τελευταίες μέρες καθώς πυκνώνουν οι φήμες ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να παρουσιάσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega την επόμενη σεζόν, πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης το κατώφλι της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου. Η Ντορέττα απάντησε…

Της έχει γίνει πρόταση από το Mega για να παρουσιάσει το πρωινό;

«Δεν μου έχουν κάνει επίσημη πρόταση για το πρωινό. Έχουμε μιλήσει γενικά για το τι ωραία που θα ήταν να κάνουμε και άλλα πράγματα, αλλά όχι συγκεκριμένα για το πρωινό. Σε πολύ απέξω απέξω και φιλικό επίπεδο συζητήσεων μπορεί να το έχουμε αναφέρει, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι μια πρόταση αυτό. Υπάρχει μια καλή συνεργασία και ενδεχομένως να γίνουν και διαφορετικά πράγματα από ότι έχουν γίνει μέχρι τώρα. Σίγουρα, το δεδομένο είναι το Music School».

Αν της γίνει επίσημη πρόταση, θα αναλάβει την παρουσιάση πρωινής εκπομπής;

«Θα το σκεφτόμουν όπως κάθε πρόταση. Δηλαδή, δεν θα έλεγα με τίποτα από την αρχή όχι. Είναι μια δύσκολη απόφαση, με την έννοια ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό, είναι κάθε μέρα. Έχει πολλά θέματα που πρέπει να σκεφτείς και με τη δουλειά μου ως ηθοποιός, έχω και το θέατρο, είναι μια δουλειά που θα είναι και το πρωί και το βράδυ, είναι ένας τελείως διαφορετικός χώρος, είναι μια πολύ απαιτητική και ανταγωνιστική ζώνη. Θα το συζητούσα σοβαρά με την έννοια ποια θα είναι η ομάδα, ποιοι θα είναι οι άλλοι, θα ήθελα οπωσδήποτε να έχω μαζί μου ανθρώπους που θα ξέρουν τη δουλειά να αισθάνομαι κι εγώ μεγαλύτερη ασφάλεια. Αντιλαμβάνομαι ότι το να πας να κάνεις ένα πρωινό έχοντας μια εμπειρία στην παρουσίαση μικρή σχετικά και σε εντελώς διαφορετικά πράγματα, θα ήθελα να το έχω οργανώσει πάρα πολύ καλά».

https://www.youtube.com/embed/vkDw4_90SQw