Ντορέττα Παπαδημητρίου και Χρυσάνθη Κιτσινέλη απαντούν στην Αντιγόνη Πάντα Χαρβά

«Η δουλειά μου είναι αυτή, θα συνεχίσω να την κάνω...»

Μετά τον ντόρο που έγινε με το σχόλιο της fashion blogger, Χρυσάνθης Κιτσινέλη, για τα πόδια της Μαρίας Κορινθίου, η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πάντα Χαρβά έδωσε την απάντησή της με μια φωτογράφιση για το πρώτο τεύχος του περιοδικού Down Town. Μετά από όλα αυτά, τα «Καλημερούδια» έδωσαν την απάντησή τους.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου και έχω πει ότι ο τρόπος της Χρυσάνθης δεν ήταν σωστός, ήταν άκυρος, λίγο επιθετικός, δεν συμφωνώ. Από εκεί και πέρα, το να βγαίνεις και να λες για μια γυναίκα 38 χρονών με δυο παιδιά, ότι είναι ένα κοριτσάκι που ψάχνει 5 λεπτά δημοσιότητας επίσης θεωρώ ότι είναι άκυρος τρόπος. Δεν έχουμε δει να γίνεται θέμα τόσο μεγάλο όταν ένας άνθρωπος κρίνει εμφανίσεις, για αδύνατες γυναίκες «πώς είναι έτσι τα χέρια της, πώς είναι έτσι τα πόδια της». Για μένα ειδικά επειδή έχω γυμνασμένα πόδια έχουν πει ότι δεν πρέπει να φοράω φούστα γιατί έχω χοντρές γάμπες, δεν είδα κανέναν να βγει να μας υποστηρίξει».

Χρυσάνθη Κιτσινέλη: «Πολύ κακό για το τίποτα τη στιγμή που υπάρχουν άλλα θέματα πολύ πιο ουσιαστικά. Βασικά, εμένα η δουλειά μου είναι να κρίνω το στυλ, την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Εγώ έχω έρθει εδώ να πω αν αυτή η εμφάνιση έχει σχέση με την τωρινή μόδα, αν κολακεύει έναν άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να το εκλάβει όπως θέλει. Σαφώς η συγκεεκριμένη λέξη που χρησιμοποίησα ήταν αδόκιμη. Επίσης, έβγαινα για 4η φορά στην τηλεόραση, δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι αυθόρμητη. Καλώς ή κακώς έγινε. Δεν έχω σχολιάσει τίποτα, δεν ασχολούμαι με κανέναν. Η δουλειά μου είναι αυτή, θα συνεχίσω να την κάνω, θα είναι πιο κομψοί οι όροι που θα χρησιμοποιώ».