Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε θέμα για να μην καταλάβουμε και οι υπόλοιποι…

Ελένη Μενεγάκη

"Εγώ δεν ήξερα κάτι, έτσι στο είπα, αλλά τώρα κατάλαβα. Πάμε στο θέμα μας γιατί μπορεί να μη θέλει να καταλάβουν και οι υπόλοιποι".

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Ελένη Μενεγάκη συζήτησαν για πολλή ώρα για όλα, το μεσημέρι της Πέμπτης. Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, η Ελένη ρώτησε γενικά αν θα επέστρεφε η Ντορέττα κάποια στιγμή στην τηλεόραση και μάλλον έπιασε λαβράκι…

«Πιστεύω ότι τώρα θα κάνουμε κάτι καινούριο. Αισθάνομαι, έχω ένα ένστικτο ότι κάτι λίγο διαφορετικό θα προκύψει. Συζητάω διάφορα πράγματα που με ενδιαφέρουν. Όχι εντελώς διαφορετικό, δεν θα είναι η μέρα με τη νύχτα, θα είναι εκεί… σούρουπο. Δεν το λέω σε σχέση με τον χρόνο, θα έχει μια ιδέα… Μου αρέσουν τα διαφορετικά πράγματα, να πειραματίζομαι. Θα ήθελα να είναι ένα mix πραγμάτων, δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι», αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησε αμέσως την κουβέντα λέγοντας: «Εγώ δεν ήξερα κάτι, έτσι στο είπα, αλλά τώρα κατάλαβα. Πάμε στο θέμα μας γιατί μπορεί να μη θέλει να καταλάβουν και οι υπόλοιποι».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…