Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γιατί καθυστερεί η πρεμιέρα του «Κάνε Παζάρι»;

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η παρουσιάστρια εξηγεί τους λόγους που το τηλεπαιχνίδι δεν έκανε πρεμιέρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μια ερωτική πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένο να κάνει το «Κάνε Παζάρι» στον ΣΚΑΪ, ωστόσο αυτή αναβλήθηκε… Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και εξήγησε τους λόγους της αναβολής:

[dfp_ads id=236982]

«Θα ξεκινήσουμε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 18:50. Θέλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι και για αυτό το λόγο πήραμε παράταση κάποιες μέρες. Έχουμε ήδη ξεκινήσει γυρίσματα. Έχουμε γυρίσει επεισόδια τα οποία είναι πάρα πολύ ωραία. Ο κόσμος περνά πολύ ωραία που είναι εκεί. Έχουμε μοιράσει πολλά δώρα στα γυρίσματα. Επειδή είναι ένα καθημερινό παιχνίδι, που σημαίνει ότι πρέπει να έχεις γυρίσει πολλά επεισόδια για να ξεκινήσεις και να είσαι safe, αποφασίσαμε να το πάμε μία εβδομάδα αργότερα. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο.

Εγώ αισθάνομαι καλά. Μου αρέσει όλη αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο που είναι απαραίτητη για αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οπότε πιστεύω ότι θα δώσουμε στους τηλεθεατές πολύ ωραία και χαρούμενα επεισόδια. Ο Αλέξης Παππάς είναι μαζί μας και είναι και ο ΖΟΝΚ που θα τον γνωρίσετε όταν ξεκινήσουμε.»