Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια: «Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν…»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τι λέει για τις οικονομικές εκκρεμότητες με το MEGA;

«Αν όλα πάνε κατ΄ευχήν και καλά πιστεύω θα με δείτε τηλεοπτικά» ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε δηλώσεις της στο Σπίτι μου σπιτάκι μου και πρόσθεσε πως μέσα στις επόμενες ημέρες η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει.

[dfp_ads id=236982]

Μιλάς για τον ΑΝΤ1;

«Συζητάω γενικά. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει, αλλά πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες. Η κατάσταση ξέρεις κι εσύ πολύ καλά πως είναι, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα και τηλεοπτικά.»

Οι οικονομικές εκκρεμότητες με το MEGA;

«Υπάρχουν. Ευελπιστώ, εγώ δηλαδή κρατάω ακόμα την ελπίδα ότι θα λυθούν τα θέματα αυτά για όλους τους εργαζόμενους και θα τακτοποιηθούν. Αλλά εγώ όσο κι αν έχω στεναχωρηθεί, γιατί πραγματικά έχω στεναχωρηθεί με όλη αυτή την κατάσταση στο κανάλι ελπίζω ότι αν μη τι άλλο, τουλάχιστον οι οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι στο κανάλι θα λυθούν.»

Θα ήθελε να ξανακάνει πρωινό;

«Φυσικά, γιατί ξεκινήσαμε πέρυσι με πάρα πολύ κόπο και πάρα πολύ κέφι. Φτάσαμε σε ένα σημείο που και ο κόσμος μας είχε αγαπήσει, μας είχε αγκαλιάσει, μας είχε μάθει και αναγκαστήκαμε να συνεχίσουμε για εντελώς άλλους λόγους, από εκείνους που μέχρι σήμερα σταματούν οι εκπομπές.»