Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν υπήρχε χώρος στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για μένα»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

"Πέρυσι ξεκινήσαμε με άλλο πράγμα, προχωρήσαμε με κάτι άλλο, μετά έγινε κάτι άλλο και μετά κατέληξε να είναι κάτι άλλο".

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πέρασε το κατώφλι του Πρωινό στο ξεκίνημα της εβδομάδας και κάθισε απέναντι από τη Φαίη Σκορδά να συζητήσουν για όλα. Μεταξύ αυτών και το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ. Τι ακριβώς συνέβη και οδηγήθηκαν σε διαζύγιο κανάλι και παρουσιάστρια;

«Πέρυσι ξεκινήσαμε με άλλο πράγμα, προχωρήσαμε με κάτι άλλο, μετά έγινε κάτι άλλο και μετά κατέληξε να είναι κάτι άλλο. Καλώς ή κακώς μετά από όλα αυτά δεν προέκυψε κάποιο project το οποίο να ήταν για μένα. Δεν έγινε μια αντίστοιχη εκπομπή σαν το Εδώ που είχαμε κάνει πέρυσι μεσημεριανή, η prime time ζώνη του σταθμού είναι καλυμμένη από προγράμματα, οπότε δεν υπήρξε κάτι στο οποίο θα μπορούσαμε να δουλέψουμε και σταμάτησε η συνεργασία μας, πολύ απλά.

Σαφέστατα και με ενδιαφέρει το τηλεοπτικό κομμάτι και θέλω να κάνω πράγματα και να εξελίσσομαι, αλλά από την άλλη δεν θα πάω να κάνω και κάτι το οποίο δεν μου αρέσει ή δεν μου ταιριάζει ή δεν με καλύπτει. Κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να ξανασυνεργαστούμε, δεν υπάρχουν κακές σχέσεις ούτε έγινε κάποια παρεξήγηση. Απλά το τάιμινγκ δεν ήταν σωστό στη συγκεκριμένη περίοδοι για κάτι καινούριο».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…