Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν ξέρω τι κουβέντες είχαν γίνει πριν με τη Ζέτα για το I love my country»

«Ανά δευτερόλεπτα αλλάζαμε εθνικότητα στη Eurovision»

 Οι συζητήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με το MEGA δεν οδήγησαν σε συμφωνία και έτσι το νέο τηλεπαιχνίδι του καναλιού «Ελλάδα σ’ αγαπώ» ανέλαβε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Όπως ανακοινώθηκε και επισήμως πριν από λίγες ημέρες, συμπαρουσιαστές της θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Η εκπομπή «Με το καλημέρα» συνάντησε την παρουσιάστρια στα γυρίσματα του τρέιλερ του παιχνιδιού και η Ντορέττα Παπαδημητρίου ντυμένη country girl μίλησε για τους συμπαρουσιαστές της και την πρόταση του καναλιού, ενώ ως προς την Ζέτα Μακρυπούλια θεώρησε πως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσουν το κανάλι.

«Εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι κουβέντες είχαν γίνει πριν. Την Ζέτα την γνωρίζω. Δεν έχουμε μιλήσει για αυτό συγκεκριμένα. Φαντάζομαι ότι και το κανάλι και η παραγωγή, δεν θα έκανα ποτέ την ίδια πρόταση σε δύο ανθρώπους ταυτόχρονα. Το τι έχει μεσολαβήσει, τι έγινε, αν η Ζέτα ήταν να το κάνει, αν δεν ήθελε η Ζέτα ή οτιδήποτε, δεν μπορώ να το ξέρω» δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και στη συνέχεια απάντησε με χιούμορ στις ερωτήσεις για τα τεχνικά προβλήματα της ελληνικής βραδιάς της Eurovision: «Ανά δευτερόλεπτα αλλάζαμε εθνικότητα στη Eurovision»

https://www.youtube.com/embed/WarQURNishs