Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η απάντηση στη δήλωση της Μαραγκουδάκη περί κοψίματος εκπομπών

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τι λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την απόφαση να μην κάνει το My style rocks;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στο Happy Day για την εκπομπή «ΕΔΩ» που παρουσιάζει στην μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ παρέα με τους Δημήτρης Μηλιόγλου και Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Αργήσαμε να καταλήξουμε στο τι θα κάνουμε ακριβώς. Έτσι κι αλλιώς και μέσα στο κανάλι συνέβησαν διάφορες αλλαγές. Κι από το σταθμό υπήρχε πολύ καλή διάθεση στο να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, οπότε ήξερα ότι κάπως θα υλοποιηθεί όλο αυτό.

[dfp_ads id=236982]

Δεν μετάνιωσα που δεν έκανα το My style rocks. Επιμένω και λέω ότι το My style rocks επειδή είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται στη μόδα, η Ευαγγελία, έχει άμεση σχέση με το concept γιατί είναι μια γυναίκα η οποία έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μόδα. Εγώ εκεί θα ήμουν σαν να έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω κάτι, γιατί η αλήθεια είναι πως εγώ με τη μόδα δεν έχω πολύ σχέση.

Για την επιλογή των προσώπων κάναμε δοκιμαστικά και είδαμε ότι αυτή η τριάδα λειτουργούσε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό», δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ σχολιάζοντας τα όσα πρόσφατα είχε αναφέρει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη για το «κόψιμο» εκπομπών που πέφτουν κάτω από το 10%, η παρουσιάστρια απάντησε:

«Εγώ μιλώντας με το σταθμό, αυτό που μου είπαν είναι ότι έχουμε το χρόνο να στήσουμε αυτή τη μεσημεριανή ζώνη στο κανάλι. Φαντάζομαι ότι αν κάποια εκπομπή δεν πηγαίνει καλά για καιρό και γενικά έχουν αποφασίσει ότι δεν πάει καλά τελικά και δεν υπάρχει τρόπος να ανακάμψει μια κατάσταση, δυστυχώς μπορεί να κοπεί. Εγώ δεν θέλω να σκέφτομαι αυτά. Εγώ ξέρω ότι από το σταθμό έχουμε την απόλυτη στήριξη. Συμβόλαιο δεν έχω υπογράψει ακόμα.»