Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Είναι ένα πρόσωπο που λείπει από την τηλεόραση», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μυρσίνη Κοντού μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Νίκο Μουτσινά.

«Θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικά και να είναι κάτι που να μου αρέσει και να μου ταιριάζει. Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει βάλει τη σφραγίδα του στο Deal. Προφανώς θα το κάνει κάποιος άλλος, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Σίγουρα θα το συζητούσα, δεν θα το απέρριπτα», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν ο Νίκος Μουτσινάς έχει κλείσει στον Alpha, αλλά αν ισχύει, χαίρομαι πολύ. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει ο Νίκος στη συνέχεια. Είναι ένα πρόσωπο που λείπει από την τηλεόραση. Θέλω να κάνει αυτό που έχει αποφασίσει πως είναι το κατάλληλο για τον εαυτό του. Ο Νίκος δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται για όσα θέλει να κάνει. Με μεγάλη χαρά θα συνεργαζόμουν μαζί του, είναι ωραίο να δουλεύεις με φίλους».

Κλείνοντας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε: «Χαίρομαι αν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Θανάσης Πάτρας παρουσιάσουν μαζί εκπομπή. Βεβαίως και του πηγαίνει του Δημήτρη η ενημέρωση, είναι εγκυκλοπαίδεια, ξέρει πολλά».