Ντόρα Μπακογιάννη: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου, τις πρώτες μέρες σκεφτόμουν τι θα γίνει η οικογένειά μου όταν θα φύγω εγώ»

Ντόρα Μπακογιάννη

"Εγώ το βρήκα στην αρχή από τύχη, χάρη σε μια τρομερή γιατρό 40 ετών, η οποία είδε τις εξετάσεις αίματός μου και κάτι της χτύπησε", εξομολογείται η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τονίζοντας πως πλέον είναι πολύ καλά. «Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Αυτή είναι μια αρρώστια την οποία έχεις για πάντα, ζεις με αυτήν, γίνεται σαν το σάκχαρο και από εκεί και πέρα συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου και είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι καλά», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη και αποκάλυψε:

«Εγώ το βρήκα στην αρχή από τύχη, χάρη σε μια τρομερή γιατρό 40 ετών, η οποία είδε τις εξετάσεις αίματός μου και κάτι της χτύπησε. Ένα κοριτσάκι. Και μου λέει, κ. Μπακογιάννη, αυτό κι αυτό».

«Βέβαια φοβήθηκα όταν άκουσα τη λέξη καρκίνος. Καταρχήν, έχω κάνει τη διαθήκη μου από όταν ήμουν 35 χρονών, μετά τη δολοφονία του Παύλου. Σκεφτόμουν με τον εγωισμό που έχουμε εμείς οι άνθρωποι, τι θα γίνουν τα παιδιά μου, τι θα γίνει ο άνδρας μου όταν θα φύγω εγώ, τα είχα κάνει όλα. Αυτό κράτησε κάποιες μέρες. Και μετά λέω τι θα πει αυτό; Δεν θα φύγεις. Μετά ήταν εύκολη η διαχείριση», εξομολογήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε:

«Οι θεραπείες ήταν μια χαρά, στο δημόσιο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για τους Έλληνες γιατρούς, τους νοσηλευτές. Δεν μπορείς να φανταστείς την ποιότητα. Οι άνθρωποι είναι τέλειοι, άψογοι».