Ντόρα Μακρυγιάννη: «Λύγισε» στον αέρα του Mega για τον Πάνο Νάτση

Ντόρα Μακρυγιάννη

«Πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο», λέει η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου σήμερα στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι!  Η γνωστή ηθοποιός παρακολουθώντας το βίντεο αφιέρωμα για την ζωή και την καριέρα που είχαν φτιάξει για εκείνη, είδε τις στιγμές που είχε ζήσει με τον Πάνο Νάτση και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της.

«Η δουλειά μας όντως βοηθάει, είναι λίγο σαν ψυχοθεραπεία. Μπορείς να ξεχαστείς, να μπεις στον ρόλο και να φύγεις. Έχω ζοριστεί πολύ με τη δουλειά τη δική μου, δεν υπάρχει το περιθώριο λίγο…

Ζορίστηκα πολύ, είμαι πολύ εργασιομανής, τυπική αλλά πριν τον Πάνο επειδή είχα χάσει έναν άνθρωπο δικό μου, πριν τρεις μήνες ήταν η πρώτη τεράστια απώλεια της ζωής μου, πολύ άσχημο, πολύ ξαφνικό. Με τον Πάνο συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πενθήσει ποτέ σωστά», είπε αρχικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε επίσης: «Επειδή έπρεπε να είμαι πάντα εκεί για τη δουλειά. Πρέπει να έχεις χρόνο να πενθήσεις, να το βιώσεις όσο άσχημο κι αν είναι σαν συναίσθημα πρέπει να συμβεί. Όταν δεν σου δίνεται η δυνατότητα και ο χρόνος να το κάνεις σου μένουν… πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο».