Ντόρα Μακρυγιάννη: «Κοιμήθηκα στο στρώμα, ζήτησα από τον γείτονα ένα ποτήρι για να πιω το κρασί»

Ντόρα Μακρυγιάννη

"Η σειρά πουλήθηκε στο Περού και στη Βενεζουέλα. Μου έστειλε μήνυμα η κοπέλα που με ντουμπλάρει και ξαφνικά είδα στο απόσπασμα εμένα και τον (Θανάση) Πατριαρχέα να μιλάμε ισπανικά", δηλώνει η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» παραχώρησε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτο διάστημα που ήρθε στην Αθήνα, τον έρωτα, την επιτυχία της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» στη λατινική Αμερική αλλά και τη συμμετοχή της στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ.

«Μέχρι να βρω το πρώτο μου διαμέρισμα στην Αθήνα, γύριζα με μία βαλίτσα στο χέρι από σπίτι σε σπίτι, από φίλο σε φίλο. Δεν έβρισκα με τίποτα σπίτι. Όταν τελικά το βρήκα, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα τόσο μεγάλη ανάγκη τη ζεστασιά του δικού μου χώρου που δεν είχαν έρθει τα έπιπλα και κοιμήθηκα σε ένα σκέτο στρώμα» εξομολογείται η Ντόρα Μακρυγιάννη.

«Κοιμήθηκα στο στρώμα. Πήρα ένα μπουκάλι κρασί, δεν είχα καν ποτήρι και ζήτησα από τον γείτονά μου ένα ποτήρι για να πιω το κρασί» προσθέτει η ηθοποιός.

Για τον έρωτα στα χρόνια των social media η Ντόρα Μακρυγιάννη παραδέχεται: «Για μένα ο έρωτας είναι καταλυτικός. Έχω φύγει, επειδή δεν υπάρχει έρωτας. Λείπει ο έρωτας σήμερα νομίζω. Έχουμε χάσει τα βλέμματα, τις παύσεις, το να μη μιλάμε τόσο πολύ, το να κοιταζόμαστε, να αφιερώνουμε τραγούδια ή να δώσουμε ένα λουλούδι».

Τι άλλαξε στη ζωή της μετά την επιτυχία της σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»;

«Δεν άλλαξε καθόλου, ούτε οι άνθρωποι που είχα γύρω μου. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι με γνώρισε ο κόσμος, με αγάπησε και με αγκάλιασε. Η σειρά όντως πουλήθηκε στο Περού και στη Βενεζουέλα. Ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα η κοπέλα που με ντουμπλάρει στα ισπανικά και ξαφνικά είδα στο απόσπασμα εμένα και τον (Θανάση) Πατριαρχέα να μιλάμε ισπανικά», απαντά η ηθοποιός.

Τέλος, η Ντόρα Μακρυγιάννη περιγράφει το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή της στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ.

«Το έβλεπα για μήνες και ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου από τον Αλέξανδρο Πανταζούδη, τον σκηνοθέτη της σειράς. Μου λέει: σε θέλουμε για ένα γκεστ. Λέω: εμένα; Επειδή στις άλλες σειρές ξεκινούσα από την αρχή, δεν είχε τύχει να μπω στα μισά κάπου, να το παρακολουθώ σαν τηλεθεάτρια και να μπω σαν ηθοποιός μετά» αποκαλύπτει.

«Στα γυρίσματα ντράπηκα λίγο, γιατί μου θύμισα τη γιαγιά μου. Είναι αυτό που κάθεσαι στην τηλεόραση, σχολιάζεις και παθιάζεσαι. Ξαφνικά έπρεπε να γίνω επαγγελματίας σαν ηθοποιός και να παίξω. Ήταν λίγο σουρεάλ» παραδέχεται η Ντόρα Μακρυγιάννη.