Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ήμουν 17 όταν μου συνέβη αλλά δεν μου έχει μείνει αγκάθι»

Ντόρα Μακρυγιάννη

"Δεν μπορεί ένα συμβάν να καθορίσει την ζωή μου από εδώ και πέρα. Σίγουρα ένα διάστημα με ταλαιπώρησε πολύ" δήλωσε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Στον καναπέ του Καλύτερα Δεν Γίνεται κάθισε η Ντόρα Μακρυγιάννη και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και στον Κώστα Τσουρό για την ψυχολογική βία που είχε εξομολογηθεί ότι είχε υποστεί σε μικρή ηλικία.

«Ήμουν 17 αλλά δεν μου έχει μείνει αγκάθι. Ο λόγος που το ανακοίνωσα ήταν επειδή με ρώτησαν σε συνέντευξή μου και για να βοηθήσω κάποιες γυναίκες. Όλα μπορούν να ξεπεραστούν. Πήρα ασφαλιστικά μέτρα. Θα έπρεπε να υπάρχει μια ειδική ομάδα ανθρώπων που θα προσέχουν τον άνθρωπο που βάζει ασφαλιστικά μέτρα κι είμαστε λίγο πίσω σε αυτό.

Μετά από αυτό ηρέμησαν πολύ τα πράγματα κι όλα πήραν τον δρόμο τους. Το άφησα πίσω και δούλεψα πολύ με αυτό με τα πάνω και τα κάτω μου. Δεν μπορεί ένα συμβάν να καθορίσει την ζωή μου από εδώ και πέρα. Σίγουρα ένα διάστημα με ταλαιπώρησε πολύ αλλά είναι αυτό που είπα, η δύναμη που πρέπει να βρεις για να συνεχίσεις την ζωή σου γιατί είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι και σίγουρα θα συμβούν άσχημα αλλά δεν μπορείς να το βάλεις κάτω.»