Ντόρα Μακρυγιάννη: «Έβγαλαν κάποια στιγμή πως έχω σχέση μέχρι και με τον κολλητό μου»

Ντόρα Μακρυγιάννη

"Χαίρομαι πολύ που δεν υπάρχει φλερτ μέσα από τα social media" τόνισε η Ντόρα Μακρυγιάννη!

Στην κάμερα του Love It και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού μίλησε η Ντόρα Μακρυγιάννη το μεσημέρι της Τετάρτης. Η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο φλερτ, τα δημοσιεύματα και την απόφαση να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μακρυγιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως » πλέον το να μου χρεώνουν κατά καιρούς διάφορες σχέσεις νομίζω ότι το θεωρώ και λίγο… φυσιολογικό. Σου λέει, πως γίνεται να είναι μόνη της τόσο καιρό. Γελάω γιατί τα περισσότερα δημοσιεύματα είναι αστεία πια. Δηλαδή έβγαλαν κάποια στιγμή πως έχω σχέση μέχρι και με τον κολλητό μου».

«Χαίρομαι πολύ που δεν υπάρχει φλερτ μέσα από τα social media» πρόσθεση η νεαρή ηθοποιός. Όσον αφορά το καθημερινό σίριαλ «Ήλιος», η Ντόρα Μακρυγιάννη πρόδωσε με χαμόγελο πως «είμαι ο ρόλος μου, είμαι η Αλίκη ή ήμουν η Μαρίνα! Είμαι ξεκάθαρα ο ρόλος μου αλλιώς δεν μπορεί να βγει κιόλας. Είναι τόσες πολλές οι σκηνές. Στο δρόμο συνήθως, τώρα, μου λένε, βρε Αλίκη μου γιατί είσαι τόσο ευκολόπιστη»!

«Δεν είχα στο μυαλό μου να γίνω ηθοποιός. Το αποφάσισα ξαφνικά να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό, στα 24» τόνισε, σε άλλο σημείο, η Ντόρα Μακρυγιάννη.