Ντόρα Κουτροκόη σε Νίκο Υποφάντη: «Εμένα με έδιωξαν από τον ΣΚΑΪ»

Κουτροκόη Υποφάντης

"Εγώ πήγα μόνο για 2-3 μήνες. Φεύγοντας είχα πει: χαιρέτησα τους συναδέλφους μου και όχι τους συμπαρουσιαστές μου", σχολιάζει η γνωστή δημοσιογράφος.

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου μίλησαν η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Υποφάντης. Οι δύο παρουσιαστές του Action24 αναφέρθηκαν στην εμπειρία τους από την περίοδο που ανήκαν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, με τη δημοσιογράφο να τονίζει με αιχμές πως επί της ουσίας εκδιώχθηκε από το κανάλι του Φαλήρου.

«Με τον Νίκο δεν παρακολουθούμε πολύ τα νούμερα της τηλεθέασης. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η εκπομπή να έχει μία άμεση σχέση με την κοινωνία και ό,τι συμβαίνει εκείνη την ώρα να το μεταφέρουμε. Αυτό νομίζω ότι το έχουμε καταφέρει», δηλώνει η Ντόρα Κουτροκόη.

«Δεν μας αγχώνει ο ανταγωνισμός με την ψυχαγωγία. Ο τηλεθεατής έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο», τονίζει από την πλευρά του ο Νίκος Υποφάντης.

«Δεν μου έχει ζητηθεί ποτέ να «κιτρινίσω» ένα θέμα, απ’ όπου κι αν έχω περάσει. Αν θέλει κάποιος να δει ενημέρωση, θα δει ενημέρωση. Το κιτρίνισμα είναι να παίρνεις βραβείο υποκριτικής ενώ μεταδίδεις μία είδηση», σχολιάζει στη συνέχεια η Ντόρα Κουτροκόη.

Τέλος, αναφορικά με την εμπειρία που αποκόμισαν από την περίοδο που ανήκαν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, η Ντόρα Κουτροκόη απαντά: «Εγώ πήγα μόνο για 2-3 μήνες. Εγώ δεν έφυγα, με έδιωξαν από τον ΣΚΑΪ. Φεύγοντας είχα πει: χαιρέτησα τους συναδέλφους μου και όχι τους συμπαρουσιαστές μου. Με τα υπόλοιπα παιδιά του ΣΚΑΪ έχω τρομερή επικοινωνία».