Ντόρα Κουτροκόη για Παυλόπουλο – Οικονόμου: «Δεν πήραν θέση όταν έγινε αυτό το… ψαλίδισμα»

Ντόρα Κουτροκόη

"Δεν το περίμενα από αυτούς, τούς εμπιστευόμουν και τους δύο", παραδέχεται η Ντόρα Κουτροκόη.

Η Ντόρα Κουτροκόη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για την απομάκρυνσή της από τον ΣΚΑΪ εν μία νυκτί, σχολιάζοντας τη στάση των πρώην συνεργατών της απέναντι στην απόφαση του σταθμού.

«Δουλεύω ως ρεπόρτερ από το 1998 μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αυτό το να μου ανακοινωθεί μέσα σε μία νύχτα χωρίς προειδοποίηση, δεν μου έχει ξανατύχει. Σίγουρα έβλεπα ότι ο ρόλος μου στην εκπομπή ήταν περιορισμένος και ότι σιγά-σιγά μίκραινε, ψαλιδιζόμουν», ανέφερε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη.

«Το κανάλι πήρε αυτή την απόφαση και τη στήριξαν και οι δύο συμπαρουσιαστές μου. Δηλαδή και ο Δημήτρης και ο Άκης δεν πήραν θέση σε αυτό το ψαλίδισμα εξ αρχής. Ξεκινήσαμε ως ένα τρίγωνο και ξαφνικά έγινε μία ευθεία: ο Άκης και ο Δημήτρης», περιγράφει στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

«Δεν το περίμενα από αυτούς, τούς εμπιστευόμουν και τους δύο», παραδέχεται η Ντόρα Κουτροκόη.

«Σε καμία περίπτωση δεν με έκανε να αναθεωρήσω την άποψή μου για τη δουλειά μου. Αυτό που συνέβη δεν με έκανε να την αγαπήσω λιγότερο. Η δουλειά μας είναι σκληρή, πάρα πολύ ανταγωνιστική, αυτά μπορεί να συμβούν αλλά καλά θα ήταν να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο, να μη φτάνουμε στο σημείο να… αυτοακυρωνόμαστε», σημειώνει κλείνοντας η Ντόρα Κουτροκόη.