Ντόρα Κουτροκόη: «Δεν πήγε καλά η επέμβαση» – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την άκουγα και σπάραζε η καρδιά μου»

Ντόρα Κουτροκόη

"Ακόμα η φωνή δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως" εξηγεί η Ντόρα Κουτροκόη.

Με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή, η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν έξω από τα στούντιο του Action 24. Η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε καθώς και τους… πρώην συνεργάτες.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντόρα Κουτροκόη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα μια περιπέτεια με την υγεία μου, έκανα μια επέμβαση στις φωνητικές χορδές η οποία δεν πήγε και τόσο καλά. Οπότε ήταν να ξεκινήσω τη νέα εκπομπή πολύ νωρίτερα, το καθυστερήσαμε αλλά το προλάβαμε. Να πείτε περαστικά, παιδιά, γιατί ακόμα η φωνή δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως».

«Αισθάνομαι μια χαρά για τη νέα εκπομπή. Είμαι πολύ ευχαριστημένη» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ντόρα Κουτροκόη μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους για να αποφύγει βιαστικά, εν συνεχεία, να απαντήσει για την όποια πιθανή επικοινωνία με τους πρώην συνεργάτες της, Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου. «Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, πρέπει να ανέβω».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε τα εξής. «Όποια εγχείρηση κάνεις στις φωνητικές χορδές, θέλει αφωνία. Την άκουγα που μίλαγε και σπάραζε η καρδιά μου. Γιατί ξέρω, μια ζωή ήμουν και παντρεμένος με τραγουδίστριες. Θέλει αφωνία, κοριτσάκι μου γλυκό. Αφωνία, δηλαδή έπρεπε να μιλάς όπως μιλάει ο Γιώργος Νταλάρας που φυλάει τα ρούχα του