Ντόρα Κουτροκόη: Αποχώρηση – βόμβα από το OPEN

Ντόρα Κουτροκόη

Την αποχώρηση από το OPEN ανακοίνωσε η Ντόρα Κουτροκόη.

Σε μια απρόσμενη ανακοίνωση, μέσω διαδικτύου προχώρησε η Ντόρα Κουτροκόη το απόγευμα της Δευτέρας 16 Αυγούστου 2021. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους την απόφαση να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Ειδικότερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ντόρα Κουτροκόη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά από δυο όμορφα, ζεστά και (δημοσιογραφικά) συναρπαστικά χρόνια στο ΟPEN, αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το κανάλι».

«Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και στήριξη τη διοίκηση του καναλιού. Τη διεύθυνση, νυν και πρώην, για την εμπιστοσύνη. Όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς. Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές αναφορές για να μην ξεχάσω ή αδικήσω καμία και κανέναν» πρόσθεσε η γοητευτική δημοσιογράφος στο μήνυμα της. «Μια μόνο ειδική αναφορά από καρδιάς στον Άκη Παυλόπουλο για όσα ζήσαμε και πετύχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

Απρόσμενη σε κάθε περίπτωση αυτή η ανακοίνωση από την Ντόρα Κουτροκόη…