Ντόρα Δούμα: «Άνοιξαν το στόμα τους άνθρωποι που δεν με ήξεραν»

Ντόρα Δούμα

"Όταν πεθαίνουμε και μας θάβουν και μας ξεθάβουν στα τρία χρόνια που δεν έχουμε λιώσει, που μας πάνε; Μας πάνε για να μας αλέσουν. Το ίδιο είναι το αποτεφρωτήριο. Άσε τους να λένε" είπε η Ντόρα Δούμα.

Ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της Μάρθας Καραγιάννη πραγματοποιήθηκε χθες στον ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η αδελφική της φίλη, Ντόρα Δούμα, μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και ανέφερε αρχικά:

«Η Μάρθα θρήσκα ήταν, άσε αυτά που έλεγαν. Γιατί να μην το κάνει θρησκευτικά το μνημόσυνο. Υπήρχε λόγος; Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που θέλει να «φύγει». Κανένας δεν έχει το δικαίωμα… γιατί είναι αντιχριστιανικό; Δεν το καταλαβαίνω. Όταν πεθαίνουμε και μας θάβουν και μας ξεθάβουν στα τρία χρόνια που δεν έχουμε λιώσει, που μας πάνε; Μας πάνε για να μας αλέσουν. Το ίδιο είναι το αποτεφρωτήριο. Άσε τους να λένε.»

Για τα σχόλια που άκουσε συνέχισε: «Δεν βαριέσαι. Τα αγνοώ όλα. Εμένα με ενδιαφέρει ότι η Μάρθα ήξερε ποια ήμουν, αν την αγαπούσα όπως κι εγώ για την Μάρθα. Μίλησαν άνθρωποι που δεν με ήξεραν και δεν με ξέρουν και δεν είχαν έρθει ποτέ στο σπίτι μου. Άνοιξαν το στόμα τους κι έλεγαν. Αδιαφορώ για αυτό. Οι φίλοι μου ξέρουν για αυτό δεν με έχουν εγκαταλείψει και είναι δίπλα μου.»