Ντίνος Σιωμόπουλος: «Θέλουμε να σε δεσμεύσουμε να βγεις στην εκπομπή μας» – Ελένη Μενεγάκη: «Όχι για εκλογές»

Ντίνος Σιωμόπουλος

"Εντάξει, έτσι ωραία. Να πούμε τα δικά μας πράγματα. Ευχαρίστως γιατί όχι."

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος κι η Στέλλα Γκαντώνα ήταν καλεσμένοι στην «Ελένη» το μεσημέρι της Τετάρτης και μίλησαν μεταξύ άλλων για τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία της εκπομπής τους στο Σαβ/κο. Η Ελένη Μενεγάκη φάνηκε ότι χάρηκε πολύ αυτήν την συνύπαρξη και την κουβέντα τους και στο τέλος δέχθηκε πρόταση από τον παρουσιαστή να βγει κάποια στιγμή στο Mega Σαββατιοκύριακο.

«Παιδιά να σας πω ότι πέρασα πολύ ωραία μαζί σας; Θα το πιστέψετε; Να το πιστέψετε. Κρίμα που χάσαμε τόσο καιρό και δεν τα είπαμε και νωρίτερα. Μου φάνηκε λες και τα λέμε κάθε μέρα Αχ πόσο σας ευχαριστώ. Αυτό λέω τώρα. Πόσο ωραία πέρασα» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ελπίζουμε κι εμείς να έμεινες ευχαριστημένη από την κουβέντα μαζί μας. Θέλουμε να σε δεσμεύσουμε να βγεις και στην δική μας εκπομπή. Να πούμε χαλαρά πράγματα» απάντησε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

«Παιδιά εγώ είμαι πρωινός τύπος. Όχι όμως για εκλογές. Εντάξει, έτσι ωραία. Να πούμε τα δικά μας πράγματα. Ευχαρίστως γιατί όχι.» έκλεισε η Ελένη Μενεγάκη αποδεχόμενη την πρόσκληση.