Ντίνος Σιωμόπουλος: «Δεν θα έπαιρνα το μεγάλο ρίσκο της ψυχαγωγίας»

Ντίνος Σιωμόπουλος

"Παλαιότερα μου είχαν κάνει πρόταση αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι στην ενημέρωση" σημειώνει ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Με αφορμή την επιτυχημένη πορεία του MEGA Σαββατοκύριακο, ο Ντίνος Σιωμόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά το μεσημέρι της Κυριακής. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού μίλησε για τους επαγγελματικούς απαιτητικούς ρυθμούς αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ειδικότερα, ο Ντίνος Σιωμόπουλος τόνισε αρχικά πως «από πλευράς ειδησεογραφίας αυτή η χρονιά και τι δεν είχε! Εμείς καταφέραμε μέσα σε αυτό τον χρόνο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, παρουσιάζουμε τα θέματα έτσι όπως είναι. Ούτε με εξάρσεις ούτε με διάθεση να δείξουμε ότι κάτι δεν ισχύει ενώ ισχύει γιατί ο κόσμος έχει ένστικτο. Με την Στέλλα Γκαντώνα απολαμβάνουμε την δουλειά μας, αν και είναι ζόρικο να ξυπνάς στις 3:30! Δεν συνηθίζεται αλλά, επειδή έχουμε όρεξη για αυτή τη δουλειά, με το που λέμε «καλημέρα σας, φίλες και φίλοι» λες και μας έχεις κάνει ένεση ανδρεναλίνης και εκείνη τη στιγμή είμαστε δυνατοί και οι δύο. Συνεχίζουμε κανονικά και του χρόνου».

«Παλαιότερα μου είχαν κάνει πρόταση για την ψυχαγωγία αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι στην ενημέρωση. Δεν είμαι και ο τύπος που θα έπαιρνα ένα τόσο μεγάλο ρίσκο. Να πάω δηλαδή να μπω σε έναν άλλον χώρο που θέλει πολύ δουλειά, δεν είναι απλό, γιατί πρέπει να έχεις τις πηγές σου σε όλα τα θέματα, γνώση του αντικειμένου και φυσικά να μην εκτεθείς».

«Ήμουν μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη 11 χρόνια, από το 2008. Μια χαρά σχέσεις κρατήσαμε. Και ο Γιώργος καταλαβαίνει ότι κάποια πράγματα εξελίσσονται. Πήρα μια απόφαση επαγγελματική που δεν είχε να κάνει με τη συνεργασία μας, μια χαρά συνεργασία είχα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Έχει μια ιστορία στην τηλεόραση που τι να πεις… Είναι ταυτισμένος με την τηλεόραση και ειδικά με την πρωινή ζώνη» πρόσθεσε, επίσης, ο Ντίνος Σιωμόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.