Ντίνα Νικολάου για Μαριάντα Πιερίδη: «Όλα τα ζευγάρια κατά καιρούς περνάνε μία δοκιμασία»

Νικολάου Πιερίδη

Η κουμπάρα του ζευγαριού μιλά για την κρίση που περνά ο γάμος της τραγουδίστριας με τον γνωστό σεφ.

Την άποψή της για την κρίση που περνά ο γάμος της κουμπάρας της, Μαριάντας Πιερίδη, εξέφρασε η Ντίνα Νικολάου. Η γνωστή σεφ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Σύρο στο πλαίσιο των γυρισμάτων ενός μαγειρικού προγράμματος για τη γαλλική τηλεόραση και μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Με τον Δημήτρη και τη Μαριάντα έχω μία πολύ δυνατή σχέση, τους αγαπώ πολύ και τους δύο. Για ένα τόσο ευαίσθητο και προσωπικό θέμα δεν μπορώ να έχω καμία άποψη», ανέφερε η Ντίνα Νικολάου.

«Εγώ θέλω να είναι ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και εύχομαι από καρδιάς να ξεπεράσουν όποιο πρόβλημα υπάρχει μεταξύ τους. Άλλωστε, όλα τα ζευγάρια κατά καιρούς περνάνε μία δοκιμασία», τονίζει η γνωστή σεφ.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα του Breakfast@Star, η Μαριάντα Πιερίδη επισήμανε σχετικά με το θέμα το πρωί της Πέμπτης 21/9:

«Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι… Μπορεί να βγει (σ.σ. ο σύζυγος) σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό,τι θέλει, δε μπορώ να του πω κάτι, ας κάνει αυτό που αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δε ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα».

Σημειώνεται πως η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιανουάριο του 2017 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Λόφο Φιλιπάππου. Τα στέφανα τους άλλαξε η Ντίνα Νικολάου.