Ντίνα Μιχαηλίδου: «Ήταν να παίξω στον Σασμό και κόλλησα κορονοϊό»

Ντίνα Μιχαηλίδου

"Κόλλησα από κάποιον του Σασμού που είχε κορονοϊό και δεν το ήξερε" αποκάλυψε η Ντίνα Μιχαηλίδου.

Την Ντίνα Μιχαηλίδου φιλοξένησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, το πρωινό της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η έμπειρη ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που νόσησα από κορονοϊό η οποία και της στέρησε τη συμμετοχή στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντίνα Μιχαηλίδου εξομολογήθηκε πως «ήταν να παίξω στον Σασμό και κόλλησα κορονοϊό. Κόλλησα κορονοϊό από κάποιον που είχε κορονοϊό και δεν το ήξερε. Από κάποιον του Σασμού που είχε κορονοϊό και δεν το ήξερε. Και κόλλησα».

«Δεν λυπήθηκα όμως που κόλλησα, εντάξει, γιατί απέκτησα και αντισώματα. Εγώ δεν μπορώ να κάνω και εμβόλιο γιατί είμαι αλλεργική και έχω διάφορα άλλα προβλήματα οπότε δεν γινόταν να κάνω το εμβόλια. Και κόλλησα και λέω: εντάξει τώρα, θα ζήσουμε! Πρέπει να ζήσουμε τώρα».

«Πρέπει να έχεις και έναν αυτοσαρκασμό στα πράγματα, ρε παιδιά, γιατί αλλιώς δεν θα την βγάλουμε καθαρή» συμπλήρωσε εν συνεχεία, γελώντας, η Ντίνα Μιχαηλίδου στη νέα της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.