Ντίνα Μιχαηλίδου: «Για προσωπικούς λόγους χάθηκα από τον χώρο»

Ντίνα Μιχαηλίδου

"Για αρκετά χρόνια ήμουν εκτός τελείως", εξομολογείται η Ντίνα Μιχαηλίδου.

Η ηθοποιός Ντίνα Μιχαηλίδου πέρασε για πρώτη φορά το κατώφλι του Πρωινό, την Τρίτη, για μια συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φωτεινή Πετρογιάννη. Η ηθοποιός, αναφέρθηκε αρχικά στην αποχή της για αρκετά χρόνια από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Για αρκετά χρόνια ήμουν εκτός τελείως. Από το 2010 και μετά που ήταν η τελευταία παρουσία μου στην τηλεόραση, στο «Νησί», για προσωπικούς και κυρίως οικογενειακούς λόγους χάθηκα από τον χώρο, δεν ήμουν καθόλου. Έκανα ελάχιστα πράγματα και κράτησαν και πάρα πολύ λίγο», είπε η Ντίνα Μιχαηλίδου και στη συνέχεια ανέφερε για το #metoo:

«Ένα μεγάλο μέρος αυτών των πραγμάτων (σ.σ. υποθέσεις του #metoo) δεν τα γνώριζα. Πριν είχα ακούσει μία δύο ιστορίες παλιά. Είχα ακούσει κάτι για τον Πέτρο Φιλιππίδη…

Εγώ είχα πολύ σοβαρά προβλήματα και δεν κάθισα να ασχοληθώ, γιατί απείχα».

«Επειδή έχω συνεργαστεί με την κ. Λέχου, την κ. Ξυλά και την κ. Δούκα, εγώ γνώρισα τρεις υπέροχες κυρίες που είναι πολύ προσγειωμένες, έχουν οικογένειες και δε νομίζω ότι θα ήθελαν έτσι απλά τυχαία να κάνουν μια καταγγελία, η οποία αυτή τη στιγμή τις βαραίνει», είπε χαρακτηριστικά η Ντίνα Μιχαηλίδου.