Ντίνα Κώνστα: Το MEGA λέει «αντίο στην Ντένη Μαρκορά»

Ντίνα Κώνστα

Η Ντίνα Κώνστα δεν μένει πια εδώ και το MEGA την αποχαιρετά.

Στη θλίψη βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο πως η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου επέλεξε το Μεγάλο Κανάλι να πει το δικό του αντίο στην αείμνηστη ηθοποιό.

Στο MEGA άλλωστε η Ντίνα Κώνστα ερμήνευσε πολλές τηλεοπτικές της επιτυχίας άλλωστε ως Ντένη Μαρκορά στους «Δύο Ξένους», ως Γιολάντα Ραγιά στο «Δις Εξαμαρτείν» καθώς και ως θεία Νταϊάνα στις θρυλικές «Τρεις Χάριτες» ως θεία Νταϊάνα. Μαζί της γελάσαμε, γοητευθήκαμε, βάλαμε τις ατάκες με το μοναδικό της ύφος στην καθημερινότητά μας.

«Αντίο στην Ερασμία, την Γιολάντα Ραγιά, την Ντένη Μαρκορά, την Κική Σκευάκη. Αντίο στην Ντίνα Κώνστα» σημειώθηκε χαρακτηριστικά στην καρτέλα που μετέδωσε το MEGA κατά τη διάρκεια του σχετικού αφιερώματος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Κατερίνα Παναγιπούλου.

Η Ντίνα Κώνστα ανέβαινε το τελευταίο διάστημα έναν Γολγοθά που λίγοι γνώριζαν, έχοντας βρεθεί αντιμέτωπη με τη δοκιμασία της άνοιας σε ίδρυμα των βορείων προαστίων.