Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Στην Ιωάννα Μαλέσκου είναι fake όλο αυτό, δεν μπορώ να ταυτιστώ με την Barbie»

Ντέσσυ Κουβελογιάννη

"Απασφάλισε" η Ντέσσυ Κουβελογιάννη κατά της Ιωάννας Μαλέσκου!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά το μεσημέρι του Σαββάτου. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε για τους λόγους που δεν βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση καθώς και τα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βρίσκομαι εκτός τηλεόρασης λόγω συγκυριών, δεν ήταν να γίνει κάτι, δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι λείπω και σε κάποιον πάρα πολύ γιατί άμα έλειπα θα με είχαν ξαναπροσεγγίσει. Θα ήθελα να μου έρθει μια πρόταση σε ένα αντικείμενο που να το ξέρω καλά για να το δουλέψω».

«Τρελαίνομαι για την Δανάη Μπάρκα και την θεωρώ πολύ χαρισματικό πλάσμα! Τα έχει όλα. Τσαχπινιά, λέγειν, ευφράδεια, εξυπνάδα».

Όταν, όμως, ρωτήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου, ήταν σαφής. «Την βλέπω την Δανάη! Καμιά φορά η ματαιοδοξία του ανθρώπου τον οδηγεί σε λάθος βήματα και νομίζω ότι είναι πολύ fake όλο αυτό που βλέπω στην Ιωάννα Μαλέσκου. Έχεις μια προσωπικότητα που λάμπει, δεν χρειάζεται όμως όλα τα είναι τέλεια. Τα δόντια τα τέλεια, τα μάτια τα τέλεια, τα ζυγωματικά τα τέλεια».

«Αυτή η τελειότητα, αν θες, δεν ταυτίζεται και με τον μέσο τηλεθεατή. Όταν ξυπνάω εγώ και βλέπω την Barbie δεν μπορώ να ταυτιστώ, δεν γίνεται! Πρέπει να είμαι ο Τζον Τζον για να ταυτιστώ»» συμπλήρωσε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι.