Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Παίρνω ένα κουζινομάχαιρο και λέω: όποιος μπει τώρα τον έσφαξα»

Ντέσσυ Κουβελογιάννη

"Δεν είναι ντροπή να κάνεις τηλεμάρκετινγκ, άλλα είναι ντροπή. Το βασικό είναι ότι έχω την αξιοπρέπειά μου", σχολιάζει η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Συνέντευξη στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στον Γιάννη Οικονομάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στην τηλεόραση αλλά και την απόπειρα ληστείας που έγινε στο σπίτι της.

«Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα στην τηλεόραση ήταν ότι έδειξα εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν έπρεπε. Δεν είναι ντροπή να κάνεις τηλεμάρκετινγκ, άλλα είναι ντροπή. Το βασικό είναι ότι έχω την αξιοπρέπειά μου», παραδέχεται η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

«Όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1, γιατί ήμουν έγκυος στον Γιάννο μου, μετά δε μπορούσα να επιστρέψω εύκολα. Λίγοι άνθρωποι ήταν αυτοί που με στήριξαν. Μία ήταν η Ελεονώρα (Μελέτη), που μου έχει ανοιχτή πρόσκληση, όπως και η Αννίτα Πάνια. Για την Τατιάνα Στεφανίδου δεν το συζητώ, ξέρετε τι αγάπη της έχω», δηλώνει η δημοσιογράφος στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν ληστές επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι της, την ώρα που η ίδια κοιμόταν μέσα με τα παιδιά της.

«Ακούω την πόρτα του σαλονιού κάτω να ανοίγει και συνειδητοποιώ ότι δεν είναι ο Μπάμπης. Πάω και παίρνω ένα μαχαίρι τέτοιο και λέω: τώρα όποιος μπει τον έσφαξα. Για καλή μου τύχη σταματάει στη γωνία του σπιτιού ένα αυτοκίνητο με πολύ δυνατή μουσική και ομιλίες. Αυτοί φοβήθηκαν ότι γυρίζουμε σπίτι και έφυγαν», αφηγείται η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.