Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Έστελνε τη σκαλέτα μας στην απέναντι εκπομπή»

Ντέσσυ Κουβελογιάννη

«Δεν ταυτίζομαι πάντα με τις απόψεις του Γιώργου Λιάγκα, αλλά εκτιμώ ότι έχει τα κότσια να το πει», λέει η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Ντέσσυ Κουβελογιάννη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εποχή που ξεκίνησε τις εκπομπές τα σαββατοκύριακα.

«Όλοι έχουμε δεχθεί πισώπλατα μαχαιρώματα, δεν αποτελώ εξαίρεση. Την περίοδο που ήμουν στον ΑΝΤ1, κάποιος μέσα από την εκπομπή έστελνε τη σκαλέτα μας στην απέναντι εκπομπή.  Ήμουν η πρώτη που έκανα εκπομπή το σαββατοκύριακο, στο κανάλι δεν το ήθελαν. Μιλάω με όλες τις παρουσιάστριες. Στην Τατιάνα Στεφανίδου χρωστάω πάρα πολλά, της το έχω πει κιόλας, την αγαπώ και τη λατρεύω», είπε αρχικά η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη συνέχισε: «Για μια περίοδο χτυπούσε το τηλέφωνο, ήμουν έγκυος τότε στο γιο μου. Δεν σταμάτησα λόγω της εγκυμοσύνης μου. Απλά τότε στον ΑΝΤ1 αποφασίστηκε να κάνουν κάποιες περικοπές γιατί είχαν βγει εκτός προϋπολογισμού, μέσα στις εκπομπές ήταν και η δική μου».

«Σεξουαλική παρενόχληση του στυλ… ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα, ναι, έχω δεχθεί. Να μου επιτεθεί ο άλλος, όχι. Η ηλικία μου φαίνεται γιατί δεν έχω κάνει κάτι ακόμα. Εκείνο που με φοβίζει είναι η παραμόρφωση. Δεν ταυτίζομαι πάντα με τις απόψεις του Γιώργου Λιάγκα, αλλά εκτιμώ ότι έχει τα κότσια να το πει», είπε επίσης η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.