Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Έρχεται μια κυρία 80 χρονών και μου λέει: Με θυμάσαι; Ήμασταν συμμαθήτριες»

Ντέσσυ Κουβελογιάννη

"Την έχασα 4 Ιουλίου και φαντάσου ότι δεν έχω πάει ακόμα στο σπίτι μέσα να μπω, δεν έχω το κουράγιο", εξομολογείται η Ντέσσυ Κουβελογιάννη για την απώλεια της μητέρας της.

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Οικονομάκη παραχώρησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα, τη σχέση με τον σύζυγό της αλλά και την απώλεια της μητέρας της.

«Έρχεται μια κυρία στο μαγαζί, κοντά στα 80, και μου λέει: δεν με θυμάστε, ήμασταν συμμαθήτριες. Της λέω: δε νομίζω. Μου λέει: σε ποιο σχολείο πήγαινες; Της λέω: στο κρυφό, πρέπει να είμαι πιο μεγάλη από εσάς», περιγράφει με χιούμορ η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

«Με τον Μπαμπίνο μου είμαστε 25 χρόνια μαζί. Ποτέ δεν κοίταξα αν ο σύντροφός μου οδηγεί ακριβό αυτοκίνητο ή αν έχει χρήματα, ούτε μεγάλωσα στερημένα από την οικογένειά μου για να θέλω να βρω έναν μπιπ πλούσιο», δηλώνει η δημοσιογράφος.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί δεν θα ξανακούσω τη φωνή της, ακόμα και για να τσακωθούμε. Την έχασα 4 Ιουλίου και φαντάσου ότι δεν έχω πάει ακόμα στο σπίτι μέσα να μπω, δεν έχω το κουράγιο», εξομολογείται σε άλλο σημείο για την απώλεια της μητέρας της.

Τέλος, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη ρωτήθηκε και για το My Style Rocks, απαντώντας: «Οι μισές από εκεί μέσα είναι σαν τη Ντέζυ Ντακ, τον Ντόναλντ Ντακ. Γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας; Σας αρέσει αυτή η εικόνα;».