Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Αν ήμουν φίλη της Κατερίνας Καινούργιου, θα της έλεγα ώπα με τις επεμβάσεις, είσαι πολύ όμορφη»

Ντέσσυ Κουβελογιάννη

" Δεν μου αρέσει που την βλέπω σε πρωινή εκπομπή να εμφανίζεται σαν να πηγαίνει σε gala" δήλωσε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις τηλεοπτικές κόντρες, το ενδεχόμενο επιστροφής της Βάσιας Λόη και τον ρόλο της συζύγου. Η δημοσιογράφος μίλησε για την κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη και της Μαίρης Συνατσάκη, αλλά και για την τηλεόραση.

«Δεν είδα κάπου την Μαίρη Συνατσάκη να βρίζει την κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη. Ήταν όμως ειρωνική. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν θυμήθηκε τώρα όσα είπε η Συνατσάκη, άλλα δεν το ξέχασε ποτέ. Δεν ισχύει ότι μία παρουσιάστρια μου «έφαγε» την εκπομπή. Δεν ήμουν ποτέ ο τύπος των δημοσίων σχέσεων», είπε αρχικά η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν πολύ σφιγμένη, πολύ στημένη, δεν άφησε ποτέ τον εαυτό της να «τσαλακωθεί». Κατάφεραν να ηγηθούν τηλεοπτικά γυναίκες που δεν μπορούσαν να πουν μία πρόταση σε μία σειρά. Συμπαθώ και αγαπώ πολύ τον γρήγορη Αρναούτογλου. Τον ξέρω πολλά χρόνια. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Γιώργο Λιάγκα, άλλα σίγουρα «το΄χει» τηλεοπτικά. Υπάρχουν φορές που ο Γιώργος Λιάγκας με εκνευρίζει και αλλάζω την εκπομπή του. Είναι too much», συμπλήρωσε αναφορικά με τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Έκανε ένα ξέσπασμα απέναντι στην Φαίη Σκορδά, που το μετάνιωσε την ίδια στιγμή. Ήταν μεγάλο φάουλ της που είπε ότι «έδωσε πόντους» στην Φαίη Σκορδά. Δεν μου αρέσει που την βλέπω σε πρωινή εκπομπή να εμφανίζεται σαν να πηγαίνει σε gala. Ας είναι πιο χαλαρή. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τόση «τελειότητα» που παρουσιάζει. Αν ήμουν φίλη της θα της έλεγα ώπα με τις επεμβάσεις, είσαι πολύ όμορφη», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη για την Βάσια Λόη:

«Δεν νομίζω να επέστρεφε στην τηλεόραση, αν και θα είχε ενδιαφέρον. Θα ιντρίγκαρε τον κόσμο. Δεν είδα ποτέ εκπομπή της, γιατί ήμασταν «απέναντι». Υπήρχε κόντρα μεταξύ μας για τα θέματα. Έχει υπάρξει αθέμιτος ανταγωνισμό στην τηλεόραση, “έπεφταν κορμιά”», επεσήμανε η δημοσιογράφος.

«Ως σύζυγος δεν είμαι ζηλιάρα, δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό. Είχα κάνει πλάκα στον σύζυγο μου. Του έστελνα μηνύματα από άλλο κινητό και του μίλαγα ως ”Μήτσος νταλικέρης”», κατέληξε.