Ντέπυ Γκολεμά: Το σχόλιο για τις πρωινές εκπομπές και την Ελένη Μενεγάκη – «Τα μπερδεύω γιατί τα ψιλοβαριέμαι, δεν είναι το φόρτε μου»

Ντέπυ Γκολεμά

"Δεν έμαθαν τίποτα από όσα τους δίδαξε η προηγούμενη σεζόν. Πάλι θα έχουμε ανθρωποφαγία, πάλι ο ένας θα εισβάλλει στα ενδότερα του άλλου", επισημαίνει η γνωστή τηλεκριτικός.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε το πρωινό του Σαββάτου η Ντέπυ Γκολεμά. Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός έκανε μεταξύ το σχόλιό της και για τις πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών, αναφερόμενη στη θεματολογία και τις επιδόσεις τους στους πίνακες της τηλεθέασης.

«Πάμε στις πρεμιέρες; Μεγάλος ο ανταγωνισμός; Πώς τον είδες; Μία εβδομάδα κύλησε με την πρωινή ζώνη. Νομίζω μόνο η Ελένη Τσολάκη δεν ξεκίνησε. Όλοι οι υπόλοιποι ξεκίνησαν», είπε αρχικά η Ζωή Κρονάκη, με τη Ντέπυ Γκολεμά να προσθέτει:

«Και η Ελένη Μενεγάκη. Αυτό δεν είναι πρωινό, όμως, είναι μεσημεριανή ζώνη. Τα μπερδεύω εγώ λίγο αυτά, γιατί τα ψιλοβαριέμαι. Δεν είναι το φόρτε μου».

«Αυτό που παρατηρώ από την πρώτη εβδομάδα είναι ότι δεν έμαθαν τίποτα από αυτά που τους δίδαξε η προηγούμενη σεζόν. Πάλι θα έχουμε ανθρωποφαγία, πάλι θα έχουμε τηλεόραση όπου ο ένας θα εισβάλλει στα ενδότερα του άλλου. Η μία εκπομπή στέλνει να κάνει ρεπορτάζ στους καλεσμένους της άλλης», σχολιάζει στη συνέχεια η Ντέπυ Γκολεμά.

Σε ερώτηση για τα πρόσωπα που λείπουν από την ελληνική τηλεόραση τη σεζόν που ξεκίνησε, όπως ο Νίκος Μουτσινάς και η Βίκυ Καγιά, η Ντέπυ Γκολεμά απαντά: «Καλώς λείπουν, με την έννοια ότι πρέπει να ξεκουράζονται οι άνθρωποι, να φρεσκάρουν το μυαλό τους και να ξεκουραζόμαστε κι εμείς».