Ντέπυ Γκολεμά: «Στην τηλεόραση υπάρχει μεγάλο μέρος σκουπιδιών που ευχαρίστως θα πέταγα στον κάδο»

Ντέπυ Γκολεμά

«Βλέπεις το TV Queen και θέλεις να πηδήξεις από το παράθυρο», λέει η Ντέπυ Γκολεμά.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική χρονιά που διανύουμε και έκανε την “ευχή” της για την επόμενη.

«Ήταν μία περίεργη χρονιά. Από τη μυθοπλασία έχω ξεχωρίσει το Famagusta, το Maestro, τον Γιατρό και είμαι φανατική της Μάγισσας. Η τηλεόραση έχει ένα μεγάλο μέρος «σκουπιδιών» που ευχαρίστως θα το πέταγα στον κάδο, ειδικά από την απογευματινή και βραδινή ζώνη», είπε αρχικά η Ντέπυ Γκολεμά.

Η Ντέπυ Γκολεμά είπε στη συνέχεια: «Βλέπεις το TV Queen και θέλεις να πηδήξεις από το παράθυρο. Όταν συμμετείχα στο «TV Stars Παρουσιάστε» νόμιζα ότι έκανα τη μεγαλύτερη βλακεία, τώρα βλέποντας το TV Queen διαπιστώνω ότι μία χαρά έκανα, ήταν πολύ καλύτερο. Στην τηλεόραση με ενοχλεί η ανθρωποφαγία και η εσωστρέφεια, δεν πληρώνονται όλες αυτές οι κυρίες για να απαντούν η μία στην άλλη.

Κλείνοντας, η Ντέπυ Γκολεμά ανέφερε: «Στη δική μου εποχή δεν υπήρχαν τα πεσίματα, δεν την ήξερα αυτή τη λέξη, δεν ήταν τόσο άγρια τα πράγματα. Δεν μπορείς να πηγαίνεις στον Νταλάρα και να του βάζεις το μαρκούτσι κατευθείαν στο στόμα. Αν στην καινούρια σεζόν οι κυρίες στα πρωινά ασχοληθούν και με άλλα θέματα και κατεβάσουν τους τόνους και αν έχουμε λιγότερα ριάλιτι, θα είναι ευλογία Θεού».