Ντέπυ Γκολεμά: «Όσο πιο κάτω πάει το Survivor τόσο πιο ευχαριστημένη θα είμαι»

Ντέπυ Γκολεμά

"Δεν είμαι οπαδός ούτε της σχολής του ΣΚΑΪ, ούτε της γραμμής, ούτε των προγραμμάτων του" σχολιάζει η Ντέπυ Γκολεμά.

Καλεσμένη στην παρέα της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε η Ντέπυ Γκολεμά. Η γνωστή τηλεκριτικός μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και την ομάδα της, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τις εξελίξεις με την τηλεθέαση των προγραμμάτων.

«Έχουμε μία άκρως ανταγωνιστική χρονιά, όπου με κάθε τρόπο η μυθοπλασία προσπαθεί να κυκλώσει το Survivor για να κάτσει εκεί γύρω στο 20%. Το reality δεν λείπει ποτέ από το Survivor. Όσο πιο κάτω πάει, τόσο πιο ευχαριστημένη θα είμαι. Εμένα δεν μου πέφτει λόγος» δηλώνει ανοιχτά η κυρία Γκολεμά.

«Για να μιλήσω με πάσα ειλικρίνεια, σεν είμαι οπαδός ούτε της σχολής του ΣΚΑΪ, ούτε της γραμμής, ούτε των προγραμμάτων του. Το Survivor δεν αντιλέγω ότι έχει «σηκώσει» αρκετές εκπομπές, γιατί στον ΣΚΑΪ αυτή την εποχή δεν του «κάθεται» τίποτα και πρέπει κάπως να βοηθήσει» σημείωσε στη συνέχεια η τηλεκριτικός.

«Γενικά διαφωνώ σε όλη τη γραμμή που έχει αυτό το κανάλι, δεν είναι στις προτιμήσεις μου. Το να χαλάς την ώρα σου βλέποντας ριάλιτι… εγώ τουλάχιστον δεν το κάνω» προσθέτει η Ντέπυ Γκολεμά.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Ντέπυ Γκολεμά ξεχωρίζει τις σειρές της ΕΡΤ, ενώ από τις ψυχαγωγικές εκπομπές – αν και ομολογεί ότι δεν παρακολουθεί πλέον πρωινές εκπομπές – ίσως προτιμήσει λίγο την Κατερίνα Καινούργιου, τη Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Μενεγάκη.

«Το My Style Rocks με αφήνει παγερά αδιάφορη. Η Κατερίνα Καραβάτου μια χαρά είναι, ήθελε μία δουλειά και τη βρήκε» επισημαίνει η Ντέπυ Γκολεμά, ενώ παραδέχεται ότι στην απογευματινή ζώνη ξεχωρίζει τα τηλεπαιχνίδια.