Ντάνιελ Νούρκα: «Μιλούσαμε με την Τζένη Καζάκου με μηνύματα στα social media»

Ντάνιελ Νούρκα

"Δημιουργείται μια διαφορετική σύνδεση στο παίξιμο" δήλωσε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Με αφορμή της περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» μίλησε ο Ντάνιελ Νούρκα στη Μαρία Κοκκολάκη και την κάμερα του Breakfast@Star το πρωί της Τρίτης. Μεταξύ άλλων, το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε στην απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική και τη συνεργασία με την Τζένη Καζάκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Νούρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, μιλούσαμε με την Τζένη Καζάκου με μηνύματα στα social media, βγήκαμε για έναν καφέ οπότε όταν με κάποιον άνθρωπο έχει βρεθεί και εκτός δουλειάς, όπως και να το κάνεις, δημιουργείται μια διαφορετική σύνδεση στο παίξιμο».

«Ο μάνατζερ στο πρακτορείο μοντέλων που βρισκόμουν ήξερε ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την υποκριτική, έψαχνα για σχολές εκείνη την περίοδο και έμαθε ότι ψάχνουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου για τον συγκεκριμένο ρόλο και ήρθαμε σε επαφή. Μιλήσαμε, πέρασα από οντισιόν και με πήραν».

«Ξεκίνησα να σπουδάζω υποκριτική, ήταν κάτι που ούτως ή άλλως το ήθελα να βρεθώ σε μια δραματική σχολή. Το είχα πάρει δηλαδή απόφαση πριν έρθουν οι Συμπέθεροι στη ζωή μου. Το ότι ήρθαν οι Συμπέθεροι ήταν ένα τεράστιο βοήθημα από την άποψη γνώσεων και δουλειάς» συμπλήρωσε ο Ντάνιελ Νούρκα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.