Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί, μόλις τον είδα είπα: κάτι συμβαίνει εδώ»

Ντάνη Γιαννακοπούλου

"Παντρευτήκαμε πέρσι. Επικοινωνούμε, είναι εκεί, είναι παρών και αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα", δηλώνει η γνωστή ηθοποιός.

Τη Ντάνη Γιαννακοπούλου, την τηλεοπτική Αλεξάνδρα από τον «Έρωτα Φυγά» του ΟΡΕΝ, υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 3/10 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, την οποία επιλέγει συνειδητά να διατηρεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 10 χρόνια και παντρευτήκαμε πέρσι. Με το που τον είδα είπα: κάτι συμβαίνει εδώ που είναι πολύ ενδιαφέρον. Ωραίο είναι αυτό, βέβαια κάθε σχέση θέλει προσπάθεια, θέλει υπομονή», δηλώνει η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

«Αυτό που ξεχώρισα σε εκείνον από την πρώτη στιγμή είναι ότι άκουγε, με κοίταγε στα μάτια και με ρώταγε πράγματα. Επικοινωνούμε, είναι εκεί, είναι παρών και αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Επίσης, δεν λέει ψέματα. Αυτό που νιώθει θα το πει», σημειώνει η γνωστή ηθοποιός.

Σε σχετική ερώτηση που της έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ντάνη Γιαννακοπούλου εξομολογείται: «Εγώ δεν θα το άντεχα, εάν ο σύντροφός μου έκανε αυτή τη δουλειά. Θα το σκεφτόμουν κάθε μέρα, δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ, θα ήθελα χρόνο για να εξοικειωθώ. Ο σύντροφός μου, επειδή ήξερε το πάθος που έχω για τη δουλειά και ότι έχω απορριφθεί από πάρα πολλές οντισιόν για να φτάσω εδώ σήμερα, νομίζω ότι κάνει υπομονή. Έχει δει τον αγώνα μου».

«Θα μου ήταν δύσκολο να κάνω σχέση με κάποιον συνάδελφο, γιατί εμείς οι ηθοποιοί έχουμε ένα τεράστιο εγώ που λίγο μας κατατρώει, εμάς και τις σχέσεις μας. Είναι πιο ενδιαφέρον να είσαι με έναν άνθρωπο που κάνει κάτι διαφορετικό, γιατί έτσι μαθαίνεις και εξελίσσεσαι κι εσύ», παραδέχεται αμέσως μετά η Ντάνη Γιαννακοπούλου.