Νότης Σφακιανάκης: Στενός του συνεργάτης αποκαλύπτει – «Έχει χωρίσει, αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο»

Νότης Σφακιανάκης

"Ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος τον συναντάει, είναι καλά, απλά δεν μιλάει με κανέναν", αποκαλύπτει ο μπασίστας, Σάκης Πιλάτος.

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα νυχτερινά κέντρα και τις δημόσιες εμφανίσεις, γεγονός που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων αλλά και των θαυμαστών του.

Τελευταία δισκογραφική του δουλειά ήταν την άνοιξη του 2018, ενώ η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη έγινε έναν χρόνο νωρίτερα στην εκπομπή «Late Night» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Σάκης Πιλάτος, κολλητός φίλος και μπασίστας με τον οποίο συνεργάστηκε χρόνια ο Νότης Σφακιανάκης, μιλά στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον τραγουδιστή και την επιλογή του να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαι κολλητός φίλος του Νότη Σφακιανάκη, δούλεψα μαζί του 28 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος ξέρω ότι τον συναντάει, είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν», αναφέρει ο κύριος Πιλάτος.

«Μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποια γεγονότα, όμως δεν ξέρω γιατί δε μιλάει μαζί μας. Ξέρω ότι δεν έχει πρόβλημα. Αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο, μόλις το ανακαλύψει κανείς το αλλάζει αμέσως. Πάντως είναι καλά, εμένα αυτό με ενδιαφέρει», τονίζει ο γνωστός μουσικός.

«Είναι η απόφασή του και είναι σεβαστή. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης σεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής συνομιλίας ο Σάκης Πιλάτος.