Νότης Χριστοδούλου: «Τα τελευταία λόγια της μητέρας μου ήταν μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου;»

Νότης Χριστοδούλου

"Της έλεγαν οι φίλες ότι το παιδί έχει κλίση κι εκείνη έλεγε όχι το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε π...ς" είπε ο Νότης Χριστοδούλου.

Το κατώφλι του The 2night Show πέρασε ο Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος μίλησε για το γεγονός πως η μητέρα του δεν κατάφερε να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του αλλά και τα τελευταία λόγια που του είπε, πριν φύγει από τη ζωή.

«Με το που έφυγε η μητέρα μου ένιωσα μια τεράστια θλίψη κι έναν τεράστιο θυμό, ότι αυτός ο άνθρωπος δεν με αποδέχτηκε ποτέ. Αν το δούμε από έξω για ένα παιδί χωρισμένων γονιών, που δεν έχει το αντρικό πρότυπο κι όλος ο άξονας της ζωής του είναι η μητέρα του, καταλαβαίνεις ότι αν μη τι άλλο η αποδοχή της μητέρα του είναι το πρωτεύον» σημείωσε ο Νότης Χριστοδούλου.

Ενώ δεν με αποδέχτηκε αυτά τα 15 χρόνια, τα τελευταία λόγια που άκουσα από την μητέρα μου με όλη τη δύναμη που είχε και κρατώντας το κινητό, ήταν τα εξής: Μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου; Είπε το όνομά του. Της λέω κάτσε ρε μάνα που θα τον πάρουμε τηλέφωνο. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και θα έρθω ξανά. Στο δρόμο έμαθα ότι έπαθε ανακοπή….Από μικρός λάτρευα το κλασικό μπαλέτο και χόρευα στο σχολείο. Έλεγαν στη μητέρα μου ότι το παιδί πρέπει να ασχοληθεί… Της έλεγαν οι φίλες ότι το παιδί έχει κλίση κι εκείνη έλεγε όχι το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε π…ς» είπε ο Νότης Χριστοδούλου.