Νόρα Κατσέλη: «Ήμουν 8 μήνες στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό, έτοιμη να πεθάνω»

Νόρα Κατσέλη

«Δεν τους έκανα τη χάρη κι έζησα», λέει η Νόρα Κατσέλη.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Νόρα Κατσέλη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα προβλήματα υγείας που έχει περάσει, το γάμο της, αλλά και το κίνημα metoo.

«Είμαι πολύ καιρό απομακρυσμένη, γιατί ήμουν άρρωστη, ήμουν 8 μήνες στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Εγώ η πολύ δυνατή, ήμουν έτοιμη να πεθάνω, δεν τους έκανα τη χάρη και έζησα. Ένα πρωί στο μπάνιο άρχισα να μην μπορώ να μιλήσω, να βογκάω, βρέθηκα αναίσθητη. Το εγκεφαλικό με έκανε να ξαναερωτευτώ την κόρη μου, έκανα αυτοκριτική, μεγάλωσε χωρίς έμενα.

Έγινα βουλευτής ως η νεαρότερη το 1981. Γινόταν φοβερό bullying. Ένας βουλευτής μου είπε “και ωραία και ηθοποιός, πήγαινε σπίτι σου να μαγειρέψεις”. Έχω πάρει σκηνοθέτη να του πω γιατί δε με φωνάζεις να παίξω και μου απάντησε, ζεις η πέθανες;», είπε αρχικά η Νόρα Κατσέλη.

Για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της η Νόρα Κατσέλη είπε: «Όταν χώρισα με τον άνδρα μου, γίναμε τριολέ για το παιδί και πηγαίναμε στο χωριό και έλεγα “από εδώ ο πρώην άνδρας μου, ο άνδρας μου και η κόρη μου”».

Για το κίνημα metoo, η Νόρα Κατσέλη είπε: «Εγώ βίωσα σκληρά περιστατικά από επιχειρηματίες, θα μου κατέβαζε το όνομα από την μαρκίζα αν δεν γινόμουν ερωμένη του. Μπράβο για τις αποκαλύψεις, αν δεν είχε πεθάνει κι εγώ θα πήγαινα και θα έλεγα αυτό που μου συνέβη. Είχα ακούσει πράγματα για τους προφυλακισμένους ηθοποιούς».