Νόνη Δούνια: «Υπήρχαν συμπεριφορές χωρίς σεβασμό αλλά… τον έβαλα στη θέση του»

Νόνη Δούνια

Για τις δυσκολίες στον χώρο του μόντελινγκ και όχι μόνο μίλησε η Νόνη Δούνια!

Στον καναπέ της εκπομπής «Τι λες τώρα» βρέθηκε η Νόνη Δούνια το μεσημέρι του Σαββάτου προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Καραβάτου και την τηλεοπτική της παρέα στο MEGA. Μέσα σε όλα, η γοητευτική βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στον κόσμο του μόντελινγκ, της αλλαγές σε αυτόν από το χθες μέχρι σήμερα καθώς και

Πιο συγκεκριμένα, η Νόνη Δούνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αγορά πλέον θέλει περισσότερο τα μοντέλα που αναδεικνύουν τα ρούχα» τονίζοντας ότι στην εποχή που η ίδια βρισκόταν στις πασαρέλες ο κόσμος πήγαινε για να δει πρώτα τα μοντέλα και μετά τα ρούχα, ενώ τώρα ισχύει το αντίστροφο. «Από τα νέα κορίτσια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ωραίο μοντέλο! Είναι ένα κορίτσι που θα το δεις στον δρόμο και θα πεις, α είναι μοντέλο».

«Ο χώρος της μόδας είναι σκληρός γιατί κρίνεσαι άρα ναι, σίγουρα κάποιες φορές υπήρχαν συμπεριφορές που δεν ήταν αποδεκτές αλλά με τον τρόπο σου βάζεις τον άλλον στην θέση του. Όταν για παράδειγμα σε ένα γύρισα μπορεί κάποιος να σου μιλήσει λίγο περίεργα. Χωρίς σεβασμό. Φυσικά και εγώ το έκανα».

«Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που είναι προκατειλημμένοι. Με αυτούς που θεωρούν ότι σε ξέρουν, χωρίς να τους έχεις δώσει την ευκαιρία να σε γνωρίσουν, έτσι ώστε να έχουν άποψη για σένα» τόνισε η Νόνη Δούνια προσθέτοντας πως «έχω πρόβλημα με τους ασυνεπείς ή με εκείνους που δεν είναι ειλικρινείς. Αγαπώ τη συνέπεια, γιατί είμαι και γω συνεπής» συμπλήρωσε ακόμα η Νόνη Δούνια στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.