Νόνη Δούνια: «Σε αυτή την κρίση με τον σύζυγο μου, αν δεν είχαμε τα παιδιά, θα είχαμε χωρίσει»

Νόνη Δούνια

"Εκείνος δεν το πιστεύει, εγώ το πιστεύω" παραδέχεται η Νόνη Δούνια.

Καλεσμένη του Τάσου Ιορδανίδη βρέθηκε η Νόνη Δούνια, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, το γοητευτικό μοντέλο και πρώην βουλευτής μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που κλήθηκε να ξεπεράσει στον γάμο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Νόνη Δούνια εξομολογήθηκε πως «με τον σύζυγο μου είμαστε μαζί 22 χρόνια, τα 20 είμαστε παντρεμένοι. Μέσα σε αυτά τα 22 χρόνια υπάρχουν πολλές φορές που είναι η σχέση λίγο πιο χαλαρή και κάπως, όπως και άλλες στιγμές που είναι καταπληκτικές. Όλο το σκηνικό όμως το αλλάζουν τα παιδιά. Μεταφέρονται όλα τα θέματα που μπορεί να έχεις. Κάτι γίνεται με τα παιδιά και σε εκνευρίζει ή κάτι σε απασχολεί ή κάτι σε προβληματίζει, αυτό περνάει και στη σχέση οπότε αλλάζει η μορφή της».

«Δηλαδή μπαίνουν προβλήματα μέσα στη σχέση που δεν θα τα είχατε αν δεν υπήρχαν τα παιδιά. Μπορεί να είχατε άλλα προβλήματα, δεν το ξέρουμε, αλλά έχεις κάποια θέματα που τα δημιουργούν τα παιδιά. Να είμαστε ειλικρινείς. Από την άλλη βέβαια, δεν ξέρω αν απαλύνουν πληγές, μπορούν να σώσουν όμως και ολόκληρες καταστάσεις τα παιδιά. Αν είσαι τόσο ευσυνείδητος σε αυτό και το βλέπεις με τέτοια ηθική και ευθύνη, μιλώ για την γονεϊκότητα γιατί είναι σπουδαία, μπορεί αν σώσει και καταστάσεις. Δηλαδή σε μία κρίση που είχαμε το ’18, εγώ θεωρώ ότι, αν δεν είχαμε τα παιδιά, θα είχαμε χωρίσει. Εκείνος δεν το πιστεύει, εγώ το πιστεύω».

«Τα παιδιά δεν μπορούν να έχουν και συμμετοχή στη διάσωση μιας κατάστασης, δεν το πιστεύω αυτό. Για μένα πρέπει να τα βγάζουμε τελείως απ’ έξω. Η γνώμη μου είναι αυτή, δεν λέω ότι είναι το σωστό ή το λάθος. Είναι αυτό που κάνω και αυτό που πιστεύω εγώ. Τα παιδιά μένουν εκτός» συμπλήρωσε, ακόμα, η Νόνη Δούνια στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος με παρουσιαστή τον Τάσο Ιορδανίδη στη δημόσια τηλεόραση.