Νόνη Δούνια: «Πρέπει συνεχώς να αποδεικνύω ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα εκτός από το να είμαι όμορφη»

Νόνη Δούνια

«Μέχρι και σήμερα το αντιμετωπίζω αυτό. Σου τα λένε και κατάμουτρα και γράφονται, υπάρχει μία γενικότερη αμφισβήτηση».

Για την προκατάληψη με την οποία κρίνονται συχνά οι εμφανίσιμες γυναίκες μίλησε η Νόνη Δούνια. Το γνωστό πρώην μοντέλο, με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις της Ελένης Φιλίνη στην κάμερα του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», παρέθεσε τη δική της εμπειρία από τον χώρο της μόδας και την υποτίμηση που βίωσε σχετικά με τις ικανότητές της.

«Μέχρι και σήμερα το αντιμετωπίζω αυτό. Επειδή έχω υπάρξει σε έναν χώρο που έχει σχέση με την ομορφιά, άρα μάλλον κάτι άλλο δεν έχω. Πρέπει συνέχεια να αποδεικνύω ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα εκτός από το να στέκομαι απλά εδώ και να είμαι όμορφη», ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια.

«Δεν είναι κάτι που έχει πάψει να υπάρχει. Μπορεί να είναι διαφορετικό το μέτρο αλλά υπάρχουν αυτά τα στερεότυπα μέχρι και σήμερα», επισημαίνει στον αέρα του MEGA το μεσημέρι της Κυριακής (3/3).

«Πλέον έχω ωριμάσει, δεν μπαίνω πλέον προσωπικά σε αυτή τη φάση. Καλείσαι όμως να αποδείξεις ότι διαθέτεις και κάτι άλλο πέρα από την ομορφιά. Σου τα λένε και κατάμουτρα και γράφονται, υπάρχει μία γενικότερη αμφισβήτηση», εξομολογείται η Νόνη Δούνια αμέσως μετά.

«Η ομορφιά βεβαίως και ανοίγει πόρτες αλλά το θέμα είναι πώς θα διαχειριστείς εσύ αυτό που σου δίνεται από τη φύση. Για να υπάρχεις όμως τόσα χρόνια σε μια δουλειά σημαίνει ότι και κάτι άλλο κάνεις καλά. Δεν κρίνουμε κάποιες φορές και λέμε: έλα μωρέ, αυτή μοντέλο είναι, τι κάνει; Και τι σημαίνει αυτό;», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Νόνη Δούνια.