Νόνη Δούνια: Παραδέχθηκε για πρώτη φορά την αποχώρησή της από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Δούνια Τσουρός

"Κι εγώ και ο Κώστας στεναχωριόμαστε αλλά επειδή ξέρω ότι με αγαπάει, θέλει το καλύτερο για μένα".

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε η Νόνη Δούνια. Το γνωστό πρώην μοντέλο συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, θέλοντας να επιβεβαιώσει την πληροφορία πως η ίδια αποχωρεί το επόμενο διάστημα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, αποδεχόμενη την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

«Δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο ακόμα και σίγουρα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο από εμένα αυτή τη στιγμή, οπότε θα περιμένουμε», ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια, παραδεχόμενη για πρώτη φορά ανοιχτά την αποχώρησή της από την εκπομπή του MEGA.

«Είναι μία πολύ τιμητική και εξαιρετική πρόταση που όταν σου γίνεται δεν την αρνείσαι. Και βεβαίως το θέλω αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να το ανακοινώσω εγώ. Θα το ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, εκείνος θα αποφασίσει ποιοι θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά», σημειώνει το πρώην μοντέλο στην κάμερα του Breakfast@Star.

«Κι εγώ και ο Κώστας στεναχωριόμαστε αλλά επειδή ξέρω ότι με αγαπάει, θέλει το καλύτερο για μένα», κατέληξε στις δηλώσεις της η Νόνη Δούνια, υπογραμμίζοντας πως κανένας δεν είναι αναντικατάστατος, όταν ρωτήθηκε για τον συνεργάτη ή την συνεργάτιδα που θα καθίσει στη θέση της μετά την αποχώρησή της.